Futbolcular galibiyeti değerlendirdi: 'Taraftarlarımızı tekrar bekliyoruz'

Elazığspor, Arnavutköy Belediyespor karşısında aldığı farklı galibiyetin ardından futbolcuları basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu.

Takım, iki haftalık mağlubiyet serisini sonlandırarak yeni bir çıkış yakalamayı hedeflediklerini belirtti.

EFE TATLI: “BU MAÇ BİZİM İÇİN YENİ BİR BAŞLANGIÇ”

Elazığspor'un genç futbolcusu Efe Tatlı, hafta içinde iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini vurguladı. “İki haftadır istediğimiz sonuçları alamıyorduk. Ancak bu maçı yeni bir başlangıç olarak gördük ve hocamızın direktifleri doğrultusunda galip geldik. Bu galibiyet bizi çok mutlu etti. İnşallah yolumuza şampiyonlukla devam edeceğiz. Taraftarlarımız bizi her zaman desteklesin, onların yüzünü kara çıkarmayacağız,” dedi.

TAKIM KAPTANI MİKAİL KOÇAK: “HATALARIMIZDAN DERS ÇIKARDIK”

Takım kaptanı Mikail Koçak, seyircisiz oynamanın üzücü olduğunu dile getirirken, takımın hatalarından ders çıkardığını belirtti. “Keşke taraftarımız da burada olsaydı. Ancak önemli olan, hatalarımızdan ders çıkarıp rehavete kapılmadan önümüze bakmak. Gol atmaya ihtiyacı olan oyuncularımız vardı, onların bu fırsatı değerlendirmesi beni çok mutlu etti. Şimdi maçtan aldığımız derslerle yolumuza devam edeceğiz,” şeklinde konuştu.

MAKSUT TAŞKIRAN: “BU GALİBİYETE İHTİYACIMIZ VARDI”

Elazığspor'un başarılı oyuncusu Maksut Taşkıran, alınan galibiyetin takım için çok önemli olduğunu vurguladı. “İki haftadır iyi oynamamıza rağmen sonuç alamıyorduk. Takım olarak, hoca olarak, yönetim olarak bir tepki vermek istedik ve çok şükür güzel bir sonuç aldık. Bu galibiyetin devamını getirmeyi umuyoruz,” ifadelerini kullandı.

MEHMET ABLAY: “SERİYE BAŞLAMAYI İSTİYORUZ”

Mehmet Ablay, kötü geçen iki haftanın ardından bu galibiyetin takıma moral olduğunu söyledi. “İki haftadır kötü sonuçlar alıyorduk, bu galibiyet bol gollü ve güzel oldu. Ben de bir gol attım, bu da beni çok mutlu etti. İnşallah bu galibiyetin ardından bir galibiyet serisi başlatırız ve devre arasına kadar bu şekilde devam ederiz,” dedi.

MELİH İNAN: “TARAFTARIMIZI TEKRAR TRİBÜNLERE BEKLİYORUZ”

Elazığspor'un bir diğer futbolcusu Melih İnan ise maça iyi başladıklarını ve rakibi ilk dakikalardan itibaren baskı altına aldıklarını belirtti. “Maça çok iyi başladık, ilk 15 dakikada oyunu rakip sahaya yıktık. Pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik. Sonrasında iki gol bulduk ve rakip dağıldı. İlk golü bulduğumuzda zaten üstünlüğü sağladık. Ben de gol attığım için mutluyum. Bu galibiyet taraftarlarımızı da ateşleyecektir. İç sahadaki maçımıza herkesi bekliyoruz,” ifadelerini kullandı.

Elazığsporlu futbolcular, galibiyetin ardından şampiyonluk yolunda umutlu olduklarını belirterek, taraftarlara birlik çağrısı yaptı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme