FORUM AVM İNŞAATI BAŞLADI!

Elazığ'ın son yıllarda yakaladığı kalkınma ve gelişme ivmesi dünya devi AVM'leri harekete  geçirdi

TAKİP ET
Elazığ'ın son yıllarda yakaladığı kalkınma ve gelişme ivmesi dünya devi AVM'leri harekete  geçirdi. Geçmiş yıllarda bir çok noktada yapılan ve halkın beğenisini kazanan dev AVM'lere bir yenisi daha ekleniyor.

ARSASI 2010 YILINDA ALINMIŞTI

Arsası 2010 yılında alınan ve üzerindeki işyerleri yıkılan eski sebze hali yerinde  alışveriş merkezi Forum'un inşaat çalışmaları başladı. Bilindiği gibi dünya devi 2010 yılında şehir içinden geçen çevre yolu üzerinde bulunan ve geçmişte sebze hali alanı olarak kullanılan 33.000 metrekare gibi büyük bir alanda alışveriş merkezi yapmayı planlayan dünya devi Forum, Elazığ projesini bir süre ertelemişti.

KÜLTÜR-PARKLA GELEN CAZİBE MERKEZİ

Elazığ Belediyesinin geçtiğimiz günlerde hizmete açtığı Kültür-Park'a sadece 100 metre mesafede yapılacak olan Forum Alışveriş Merkezinin Kültür Parkla birlikte şehrin ve bölgenin yeni cazibe ve yaşam merkezi olacağı ifade ediliyor.

HAFRİYAT ÇALIŞMASI BAŞLADI

Yapılacak dev alışveriş merkezinin alanının 33 dönüm gibi büyük bir alana yerleşmesi, yer altı otoparkları, spor merkezleri, kafeteryalar, lokantalar, mini futbol sahaları, oteller, yüzme havuzları, düğün ve gösteri merkezleri, işyerleri, cep sinemaları gibi birçok sosyal merkezi olurken yine dünya devi markaları bünyesinde toplayacağı ifade ediliyor.

ŞEHRİN ORTASINDA VE PARK SORUNU OLMAYAN BİR ALANDA

Forum Alışveriş merkezinin konum itibari ile şehre yürüme mesafesinde olması, şehre açılan tüm yollarla bağlantılı olması, en önemlisi de park sorununun olmaması Forum Avm'yi benzerlerinden çok farklı kılıyor.

YÜZLERCE GENCE İŞ KAPISI

Yapımına başlanılan ve iki yıl sonra hizmete açılacak olan Forum Avm'nin yüzlerce insana iş kapısı olacağı, işsizlikle mücadelede önemli bir avantaj sağlayacağı ifade ediliyor.

 

PROJEYİ KÜLTÜR PARK ÖNE ALDIRDI

Arsası uzun yıllar önce alınmasına karşın yapım projesi askıya alınan Forum AVM'nin bu yıl programa alınıp hafriyat çalışmalarının başlamasının en önemli sebebi ise Kültür-Park'ın gördüğü yoğun ilgi oldu. Forum AVM alanına 100 metre mesafede olan Kültür-Park'a halkın yoğun ilgi göstermesi ve çevre illerden akın akın insanların bu alana gelmesi projenin hayata geçmesini hızlandırdı.

Bakmadan Geçme