Fırat Üniversitesinde 'En İyi Narkotik Polisi Anne' Programı Düzenlendi

İçişleri Bakanlığının koordinasyonunda, Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığınca başlatılan 'En İyi Narkotik Polisi: Anne' projesi kapsamında, Fırat Üniversitesi'nde personel ve öğrencilere yönelik olarak 'En İyi Narkotik Polisi Anne' adlı sunum gerçekleştirildi.

TAKİP ET

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen programa; Elazığ Valisi Numan HATİPOĞLU, Fırat Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Mahmut DOĞRU, Belediye Başkan Yardımcısı Nazif BİLGİNOĞLU, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İrfan KAYGUSUZ, Prof. Dr. Mehmet YILMAZ, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Kaya GÜRGÖZE, Emniyet Müdürü Adnan KARAYEL, Jandarma Alay Komutanı Albay Alpaslan Doğan, Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Gökhan ERTAŞ, Üniversite akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Programda bir konuşma yapan Elazığ Valisi Numan HATİPOĞLU uyuşturucu ile mücadeledeki kararlılıklarından bahsetti.

“En İyi Narkotik Polisi: Anne” projesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Vali HATİPOĞLU, bir çocuğu en iyi annesinin tanıdığını söyledi.

Uyuşturucu ile mücadele ki en büyük gücün anneler olduğunun altını çizen Vali HATİPOĞLU, bağımlılığa karşı herkesin duyarlı olması gerektiğinin kaydetti.

Programın sonunda Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru tarafından “En İyi Narkotik Polisi: Anne” projesi hakkında ve uyuşturucu ile mücadelede yürütülen çalışmalara yönelik bir sunum gerçekleştirildi.

Bakmadan Geçme