Fırat Üniversitesinde Bayramlaşma Yapıldı

Fırat Üniversitesi Sosyal Merkez de düzenlenen ve yoğun katılımın olduğu bayramlaşma törenine, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof

TAKİP ET
Fırat Üniversitesi Sosyal Merkez de düzenlenen ve yoğun katılımın olduğu bayramlaşma törenine, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Kazez, Prof. Dr. Mehmet Cebeci, Prof. Dr. Halil Hasar ile Üniversitesinin akademik ve idari personeli katıldı.
 

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Birlik, beraberlik ve sevgi duygularının doruk noktaya ulaştığı mübarek Ramazan Bayramı'nı karşılamanın sevinç ve mutluluğu içerisinde olduklarını belirterek, bayramların dargınların barıştığı, küslüklerin unutulduğu, inancın zirveye taşındığı özel günler olduğunu belirtti.
Bayram dolayısıyla üniversitede görev yapan akademik ve idari personel ile bayramlaştıklarını belirten Rektör Prof. Dr. Demirdağ, bu vesile ile tüm vatandaşların ve İslam aleminin Ramazan bayramını kutladı.
 

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Kazez, Prof. Dr. Mehmet Cebeci ve Prof. Dr. Halil Hasar daha sonra törene katılan akademik ve idari personelle tokalaşarak bayramlarını kutladı.

Bakmadan Geçme