Ev Sahibi Dairesi İçin Öğrencilerden Özel Bir Talepte Bulundu! İlanda Çarpıcı Atatürk Detayı

Türkiye'de kiralık ev bulabilmek hem ücretlerin yüksekliği hem de ev sahiplerinin talepleri nedeniyle git gide zorlaşırken, bir emlak sitesinde yer alan ilan kısa sürede gündem oldu.

TAKİP ET

Kiralık dairesi için öğrencilerden özel taleplerde bulunan ev sahibinin ilana "Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi dersinde BB ve üzeri not şartı aranacaktır" notunu düştüğü görüldü.

Türkiye'de yüksek enflasyon, hayat pahalılığı derken yeni bir ev kiralamak hayalden öteye geçmezken, ev sahiplerinin talepleri de bu şansı git gide azaltıyor.

KISA SÜREDE GÜNDEM OLDU

İnternette yayınlanan bir ev ilanında yer alan şartlar da son dönemde en çok konuşulan konular arasına şimdiden girmiş durumda.

"AÇIKÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ KABUL EDİLMEYECEK"

Dairesini eşyalı bir şekilde kiraya vermek isteyen ev sahibinin, öğrencilerden özel taleplerde bulunduğu görüldü. Ev sahibi ilanda, dairesini açıköğretim öğrencilerine vermeyeceğini ve genel not ortalamasının 2,50 ve üzerinde olmasını istediğini belirtirken dikkat çeken bir de not ekledi; "Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi dersinde BB ve üzeri not şartı aranacaktır."

Bakmadan Geçme