ESNAFLARIMIZ YALNIZ DEĞİL

TAKİP ET
Kendi görevini en iyi yapmakla birlikte ilimizin sorunlarına duyarlı, şehrimiz insanıyla iç içe, deprem sürecinde hem dernek hem de şahsı olarak her türlü fedakrlığı yapan ve her bir kesimden samimi ve sıcak dostluklar kuran Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, çalışmaları ile tüm esnaflarımızın sorunlarına tercüman olmaya devam ediyor.

Başkan Ulaş, her gün esnafın içinde olduğu ve onların sorunlarını bire bir takip ettiği için Elazığ'da yaşanan deprem sonrası esnaflara verilen kredilerin ödemelerinde çok zorlanıldığını gördü ve bunun ertelenmesi gerektiğini açıkladı.

Deprem sonrası devletimizin zor durumda olan esnaflara yönelik kredilerin çok güzel bir hizmet olduğunu ancak bu krediyi alan esnafın işlerinin hala düzelmediğini ve günlerce siftahsız dükkn kapattıklarını ifade eden Başkan Ulaş'ın bu feryadı, sadece bir odanın değil tüm şehir esnafının feryadı ve talebidir.

Bu talep ilgili yerlerde karşılık bulacak ve esnaflarımızın kredi borçları bir yıllığına ertelenecektir diye düşünüyoruz. 

Milletvekillerimiz, Valimiz, ETSO Başkanımız ve ilgili bakanlıkların bu konuda yapacakları çalışmalar, depremi en acı şekilde yaşayan ve yaraları hala sarılamayan esnaflarımıza bir can suyu ve can simidi olacaktır.

Şehrimiz ve özellikle esnaflarımızın sorunlarına her zaman duyarlılıkla yaklaşan ve çözüme ulaşana kadar başını yastığa koymayan Mitat Ulaş Başkanımıza bu gayretinden ve duyarlılığından dolayı teşekkür ediyoruz.

Bakmadan Geçme