Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'tan Milletvekili Gürsel Erol İçin İlginç Değerlendirme

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, katıldığı bir televizyon programında CHP Milletvekili Gürsel Erol için ilginç değerlendirmelerde bulundu.

CHP içindeki teşkilat çalışmaları ile bunun samimiyetle yapılmasının hem partileri hem de bunu yapan siyasiler için olumlu sonuçlar doğurduğunu Gürsel Erol örneği ile dile getiren Kurt, şunları söyledi.

“2015 seçimlerinde CHP Tunceli'de milletvekili kazanamadı. Seçim 6 ay sonra yenilenince Gürsel Erol, beni aday gösterin kazanırım dedi ve kazandı. Beş yıl sonra Tunceli de seçim kazanmak kolay, beni öyle bir ilden aday gösterin ki orada çalışayım dedi ve Elazığ'dan aday oldu. Sonuçta 41 yıl sonra CHP Elazığ'dan milletvekili çıkardı. İkinci kez aday olduğu son seçimlerde ise ikinci milletvekilini az bir ola kaybetti”

Kurt'un bu değerlendirmesi CHP Milletvekili Gürsel Erol'un siyasi yükseliş yolculuğunu ortaya koymakla birlikte halkla birlikte siyaset yapmanın, halkın sorun ve duygularına tercüman olmanın ve gönüllere dokunmanın bir yansıması olarak yorumlandı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme