ELSAD'dan birlik mesajı

ELSAD her yapılan olağan istişare toplantılarına bir yenisini ekleyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Elazığ Stratejik Araştırmalar Derneği (ELSAD) üyeleri Av. Murat Erdoğan başkanlığında bir araya gelerek istişare toplantısı düzenledi.

Başkan Erdoğan, istişare toplantısı nedeniyle yaptığı basın açıklamasında “ Malumunuz cumhurbaşkanımız bir açıklama yaptı. Zalim İsrail Gazze'den sonra Lübnan'a yöneldi. Bunların Arzı Mevud savsatalarının içinde Türkiye'de var. Cumhurbaşkanımız bu tehlikenin üzerimize geldiği mesajını verdi. Bizlerde Elazığ halkı ve Türk milleti olarak bu mesajı aldık. Bu tehdit ve fitneye karşı herhangi bir savaş durumunda millet olarak bir aradayız. Alevisi, Sünnisi, kürdü, zazası kardeş olarak bir aradayız. Birliğimiz daimdir. Dolayısıyla bu birlik mesajını biz ELSAD olarak veriyoruz. Türk milletinin her ferdinin üzerine ne düşüyorsa bizde ELSAD üyeleri olarak yapacağız” dedi.

SİVRİCE KADIN KAPALI CEZAEVİ ZİYARETİ

Erdoğan “ELSAD Gençlik komisyonu görevine hızlı başladı. Onların çalışmaları doğrultusunda Sivrice Kadın Kapalı Cezaevine gittik. Orada başarılı bir müdür arkadaşımız var. Orada kadın mahkumlarımızı ziyaret ettik. Kadın kollarımız da daha sonra ziyaret etti. Hem eğitim çalışmaları hem de orada bulunan kadınların ihtiyaçlarının karşılanması ve çocuklarının eğitiminde rol alacağız” diye konuştu.

Başkan Murat Erdoğan ilerleyen dönemde ELSAD bünyesinde bir arama kurtarma ekibi kurmak istediklerini genç ELSAD üyelerinin bu konuda gerekli eğitim ve sertifika almaya başladıklarını ifade etti.

Özel Haber
Yorumlar 7
Turan 03 Ekim 2024 22:00

Arada sırada ortaya çıkan sözde Elazığ halkına bişeyler yapacak arkadaşlar. Hep aynı tipler, gerçi yeni tipler de katılıyor aralarına bazen ama fotoğraf hep aynı, akp il değil ama ilçe başkanlığı... Varın gidin yoluza, Elazığda size ekmek kalmadı demek, akp e mesaj versiz... Bi avuçsuz, heppiz birbirizi satacahsız, beklik...

Turuncu 03 Ekim 2024 21:56

Bunlar varya, yaralı parmağa işemezler. Akp bunlara devlet işlerinde ihale versin diye beklerler... Sizi de besliler demek, haber yapisiz... Elazığla dertlenmeyenin Elazığ halkına faydası olmaz. Hepsi boş.

Şedele 03 Ekim 2024 21:22

Bunlar çıkarında yav, iyi tanıik. Bi ara bizi de üye yapmaya kalktılar. ELazığı SAtanlar Derneği... Dertleri Elazığ değilki, dertleri hökümetin yanında olup keselerini doldurmah. Bunlardan Elezüz e zerre fayda yoh... Selametle.

Tanyıldızı 03 Ekim 2024 21:17

Arama kurtarma ekibi kursan ekibi dışarıdan insanlardan alır - üyelerinden bişey olmaz sende bilisin, maaş bile vermezsin, zeten 2 ay sonra dağılır Murat bey.... Gerçekleri konuşun azıcık , Elazığa ve halkına ne faydanız var, seçim zamanı hariç... Bu kadar bölünmenize de gerek yok vallah, biz akp yandaşıyıh, deyin kapansın konu. Bu kadar reklama ne gerek var.

Ensar 03 Ekim 2024 21:09

Hiç merak edilermi acaba bu arkadaşlar, Elazığ da ne kadar aile sosyal yardımla geçini, yani ölmiler? Hiç merak etmediklerini düşünüyorum, şahsen. Ama o ailelerin akp e oy vermesi için ellerinden geleni yaparlar, para da harcarlar eminim... Konu bu kadar.

Alparslan 03 Ekim 2024 21:05

Vatan ve millet çıkarına bişey yaptıkları heç görülmemiş bu ve diğer bunun gibi oluşumların. Bunların tek derdi akp iktidarda kalsın, kendi üyeleri de akp nin verdiği ihalelerden nemalansın... Ucuz, değil mi memleketin değerleri, çok ucuzladı.

Yavuz Obuz 03 Ekim 2024 20:16

Elazığın stratejik araştırmalar yapan derneği bile Rte nin açıklamasına inanmış. Nereniz stratejik sizin, töbe estafurullah... Bakın şehre, nerde eksik var stratejik bakın ama.. Yapılan yeni yapılara bakın.. Sonra dönün memleketi yöneten zihniyete bakın, yüreğiniz yeterse stratejik ne hatalar yapılmış anlatırsız ama hatalar stratejik mi yoksa bilgisizlik mi, yürekli e söyleyinki sizi ciddiye alalım. Yoksa, " dernek adı altında toplaşıp başka faaliyetler yapanlar" olup kalırsınız... Sizi niye dikkate alıyoruz o da mechul. Bu haber sitesi hakkaten aştı kendini.

Bakmadan Geçme