Elaziz Belediyespor'da 2. Etap başlıyor

Kırmızı – Lacivertli ekibimiz, hazırlıklarının ikinci etabına yarın Afyon'da start verecek

TAKİP ET
Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 2. Grup'ta yeni sezon öncesi hazırlıklarının 1. etabını Elazığ'da gerçekleştiren ve 3 Ağustos tarihi itibariyle 1. Etap kamp çalışmalarını noktalayan Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor, 2. Etap kamp çalışmalarına yarın Afyon'da start verecek. Kırmızı – Lacivertli ekibimizde teknik heyet tarafından futbolculara verilen 2 günlük izin bugün itibariyle tamamlanacak ve yeni sezon hazırlıklarını 2. Etabı Afyon'da start alacak.

Dış transfer çalışmalarını büyük ölçüde tamamlayan Kırmızı – Lacivertli ekibimiz 18 Ağustos'a kadar hazırlıklarını burada devam ettirecek.

HAZIRLIK MAÇLARINA AĞIRLIK VERİLECEK

Elaıziz Belediyespor, 2. Etap kamp çalışmaları kapsamında hazırlık maçlarına büyük ağırlık verecek. Her gün bir maç yapma hedefinde olan kırmızı – lacivertli ekibimizin iki hazırlık maçı netlik kazandı. Elaziz Belediyespor, belirlenen program dahilinde 8 Ağustos'ta Gölcükspor ile 9 Ağustos'ta ise Gebzespor ile karşı karşıya gelecek. Alaattin Tutaş'ın talebeleri hazırlanacak olan program dahilinde hazırlık maçı yapmaya devam edecek.

Bakmadan Geçme