ELAZİZ BELEDİYESPOR:3-OVACIK BELEDİYE ULAŞSPOR:0

Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk ÖZTÜRK ve Elaziz Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet TOPRAK'ın protokol tribününden izlediği maçta BAL Ligi 2

TAKİP ET
Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk ÖZTÜRK ve Elaziz Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet TOPRAK'ın protokol tribününden izlediği maçta BAL Ligi 2. grupta mücadele eden temsilcimiz Elaziz Belediyespor bu hafta kendi evinde Tunceli temsilcisi Ovacık Belediye Ulaşspor'u konuk etti.

Temsilcimiz maçtan 3-0'lık net bir skorla ayrıldı. Maçın başından sonuna kadar kontrolü elinde tutan temsilcimiz zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı başardı. Elaziz Belediyespor'un gollerini 42. Dk.'da Zindan ALTIN, 55. Dk.'da Turan EKİCİ ve 85.Dk'da Serdar KILIÇ kaydetti. İlk yarıyı kontrollü bir şekilde tamamlayan temsilcimiz soyunma odasına 1-0 üstünlükle gitti. 2. Yarıya daha istekli başlayan kırmızı- lacivertliler, 2-0'lık üstünlüğü sağladıktan sonra oyunu tamamen rakip yarı sahaya taşıdı. Oyunun son bölümünde Serdar KILIÇ skoru belirledi ve temsilcimiz maçtan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.

GÜLLÜ; 'GALİBİYET İÇİN OYNAMAK GEREKİR'

Maça iyi hazırlandıklarını belirten Elaziz Belediyespor Teknik Direktörü Bület GÜLLÜ;' Geçen hafta deplasmanda alınan bir 3 puan vardı. Onun bir değeri olması için bu maçı kazanmak zorundaydık. Hafta içi yaptığım açıklamalarda kazanmak için oynayacağımızı belirtmiştim. Ovacık Belediye Ulaşspor, zor bir takım. Böyle takımları açmak için golu erken bulmak gerekir.Hafta içi rakibimizi iyi analiz ettik iyi hazırlandık. Genel olarak topun kontrolü bizdeydi ancak gol biraz gecikti. Futbolcularım 2. Yarıda istediklerimi sahaya daha iyi yansıttı. Galibiyet almak  zordur. Hiçbir takım 3 puanı kolay vermez. Bunu oyuncularıma söyledim. Galibiyet için oynamak gerekir. Oyuncularımda oynadılar ve sahadan galip ayrıldık. Hepsini tebrik ediyorum.'dedi.

ADIYAMAN ZOR BİR DEPLASMAN

Önümüzdeki hafta deplasmanda Adıyaman 1954 Spor'a konuk olacak Elaziz Belediyespor Teknik Direktörü Güllü; ' Adıyaman zor bir deplasman olacak. Önceden de söylediğim gibi biz her maça ayrı bakıyoruz. Bütün maçlar bizim için önemli. Kolay maç yok. Ancak biz yine her maça iyi hazırlanacağız ve her maça puan ya da puanlar için çıkacağız' dedi.

ERDAL KÜÇÜKKARA; 'MAÇA İYİ HAZIRLANDIK'

Elaziz Belediyespor'un başarılı oyuncusu Erdal KÜÇÜKKARA yaptığı açıklamada; 'Zor bir maç olacağını biliyorduk. Hafta içi çok çalıştık ve iyi hazırlandık. Gerçekten de zor bir maç oldu. Ama kazandık. Bütün arkadaşlarımı, teknik ekibimi ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bizim amacımız Elaziz Belediyespor'u layık olduğu yere getirmek. Bu sezon 3. Lige çıkma hedefimiz var. Haftaya Adıyaman deplasmanına gideceğiz. Bu maç da zor olacak ama inşdigerah kazanacağız. Dediğim gibi bizim tek amacımız Elaziz Belediyespor'u layık olduğu yerlere taşımaktır ve inşdigerah da bu hedefi gerçekleştireceğiz' ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme