Elazığspor'da Nadir Çiftçi sesleri!

Bordo-Beyazlı ekibimiz, dış transfer çalışmaları kapsamında Elazığlı golcüyü gündemine aldı Haber: Hüseyin Kabukçu Forvet hattını güçlendirmek isteyen Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığ

TAKİP ET
Bordo-Beyazlı ekibimiz, dış transfer çalışmaları kapsamında Elazığlı golcüyü gündemine aldı

Haber: Hüseyin Kabukçu
Forvet hattını güçlendirmek isteyen Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, Elazığlı futbolcu Nadir Çiftçi'yi kadrosuna katmak için harekete geçti. Dış transferde şu ana kadar kadrosuna 10 yeni isim dahil eden Bordo-Beyazlı ekibimiz, forvet arayışlarını sürdürürken gündemine Türk futbolunun yakından tanıdığı bir ismi aldı. Türkiye'de Kayserispor ve Eskişehirspor formaları giyinen Nadir Çiftçi ile Bordo-Beyazlı transfer komitesinin temasta olduğu öğrenildi. İngiltere'nin Portsmouth, İskoçya'nın Dundee United ve son olarak Polonya'nın Pogon takımında kiralık oynayan Nadir Çiftçi'nin bonservisi İskoçya'nın Celtic takımında bulunuyor. 2019 yılına kadar Celtic takımıyla sözleşmesi bulunan Nadir Çiftçi'nin bonservis sorununu hdigeretmesi halinde Elazığspor'a imza atması bekleniyor.
7 kez Türkiye U19, 2 kez ise Hollanda U17 Milli takımlarının formasını giyinen Nadir Çiftçi, Şampiyonlar Ligi Elemeleri'nde 8, UEFA Avrupa Ligi'nde 3 maçta görev yaptı. Elazığ Karakoçan'lı olan Nadir Çiftçi'nin Elazığspor'da oynamaya sıcak baktığı kulislerde konuşuluyor.
Bordo-Beyazlı ekibimizin Nadir transferinin olumsuz sonuçlanması halinde B ve C planlarının hazır olduğu öğrenildi.

Bakmadan Geçme