Elazığspor son maçta kaybetti!

Haber: Hüseyin Kabukçu

Erzurum'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Elazığspor, 2

TAKİP ET
Haber: Hüseyin Kabukçu

Erzurum'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Elazığspor, 2. Etap kampındaki son hazırlık maçında TFF 2. Lig takımlarından Şanlıurfaspor'la karşı karşıya geldi.
Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi K1 No'lu Saha'da oynanan karşılaşmayı Şanlıurfaspor 2-0 kazandı.
Müsabakayı Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Elazığspor Kulüp Başkanı Sedat Karataş ve yönetim kurulu üyeleri, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim ve Yönetim Kurulu üyeleri de izledi.
Elazığspor karşılaşmaya; Soner Şahin, Ali Fırat Okur, Mehmet Yiğit, Emre Öztürk, Ünal Kaya, Alpaslan Öztürk, Berk Yıldız, Serkan Kurtuluş, Andreas Tatos, Muhammet Akyıldız ve Mertan Caner Öztürk 11'iyle başladı.
Karşılaşmanın ilk yarısı orta saha mücadelesinde geçerken, her iki takımda gol atma başarısı gösteremedi ve ilk 45 dakika 0-0 eşitlikle tamamlandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan Şanlıurfaspor'da 48.dakikada Ozan'ın sol taraftan ceza alanına gönderdiği topa Onur Güney ters bir vuruş yaparak topu ağlara gönderdi ve Şanlıurfaspor 1-0 öne geçti.
Golden sonra Elazığspor ataklarını sıklaştırarak rakip kalede gol aradı, fakat istediği golü bulamadı.
Müsabakanın 90.dakikasında ani gelişen Şanlıurfaspor atağında Okan Şahingöz topu ağlara gönderdi ve müsabaka Şanlıurfaspor'un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.
Karşılaşma sonrasında Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Erzurum Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve yöneticiler sahaya inerek her iki takım futbolcularını tebrik ettiler.
Daha sonra il protokolü Elazığsporlu futbolcularla hatıra fotoğrafı çekildiler.
Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım ve Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Teknik Direktör Mehmet Altıparmak'la görüşerek takımın durumu hakkında bilgi aldılar.



Bakmadan Geçme