Elazığspor, Siyaseti de Birleştirdi

'Biz şampiyon olduk' diyordu yakışıklı bir gencimiz gözyaşlarını tutamayarak. Sevinç gözyaşlarıydı bunlar. Takımın başarısına büyük bir özlem ve sonunda buna ulaşmanın mutluluk gözyaşlarıydı.

TAKİP ET

Bu mutluluk, tüm şehir halkı gibi siyasilerimizi de birleştirdi. Maça saatler kala birbirleriyle polemiğe giren siyasilerimiz zafer sonrası bu başarıyı birbirleriyle çak yaparak kutladılar. Takımın başarısı kadar bu tabloyu da özlemişti Elazığ halkı.

Sporun birleştirici, kaynaştırıcı gücü bir kez daha ortaya çıkıyordu. Bu konuda şehir halkı kadar siyasilerimiz de gayret gösterdiler. Bazıları bunu, maddi destek ve şehri ayağa kaldıracak ruhu harekete geçirmekle taçlandırıp daha çok takdir ve beğeni toplasalar da parti ayrımı olmadan tüm siyasilerimizin Elazığspor ortak paydasında buluşması ve bu mutlu aile tablosunu vermesi anlamlı ve güzel oldu.

Önümüzdeki günlerde hangi siyasimiz hangi konuda destek oldu ya da geri durdu belki tartışılır ama gün o gün değil. Şehir tüm katmanlarıyla, tüm farklı siyasi görüşe sahip insanlarıyla bu başarıyı, bu mutluluğu yaşadı ve paylaştı. Az ya da çok hemen herkesin çorbada tuzunun olduğu bu başarıdan gelen kenetlenmeyi umarız ki siyasilerimiz şehrin diğer ortak sorun ve beklentilerinde de gösterir ve bizler yepyeni mutluluklar daha yaşarız.

Bakmadan Geçme