Elazığspor, Karadeniz'de 3 puan arayacak!

Bordo-Beyazlı ekibimiz, sezonun ilk galibiyetini almak için Giresunspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek

TAKİP ET
Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig'in 3. Haftası'nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Tetiş Yapı Elazığspor, Giresunspor'un konuğu olacak. Zorlu maç için 17 futbolcuyla Giresun'a giden temsilcimizde, eksik ya da cezalı futbolcu bulunmuyor. Maçın son çalışmasını dün gerçekleştiren Bordo-Beyazlı ekibimiz kampa girip maç saatini beklemeye başladı. Ligde geride kalan iki hafta sonunda 1 puan toplayan temsilcimiz, ilk galibiyetini almak için sahada olacak.

İlk iki hafta sonunda iki galibiyet alan ve averajla zirvede yer alan Karadeniz ekibi, yakaladığı çıkışı TY Elazığspor karşısında da sürdürme gayretinde.

 

GİRESUNSPOR İLE 21. RANDEVU

Tarihte ilk kez 1979-1980 Futbol Sezonunda 2. Lig'de karşı karşıya gelen iki takım 25 Ağustos Cumartesi günü 21. randevularına çıkacaklar.

Elazığspor -Giresunspor rekabetinde bugüne kadar oynanan 20 maçta 7 galibiyet elde eden Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, 7 karşılaşmada berabere kaldığı rakibine 6 maçta ise mağlup oldu. Atılan gollerde ise Elazığspor 28-21 üstün durumda. 

Karadeniz temsilcisi ile deplasmanda 11. randevusuna çıkacak olan Elazığspor, daha önce oynadığı 10 maçta 5 yenilgi ve 5 beraberlik alırken, Giresun'da rakibine karşı galibiyeti bulunmuyor.

MUHTEMEL ONBİR

Bordo-Beyazlı ekibimizin Giresunspor karşısına; Ahmet, Adem Alkaşi, Mehmet Yiğit, Ali Fırat Okur, Emre Öztürk, Bjarnason, Kadir Bekmezci, Tatos, Kadir Taşoğlu, Eren ve Ahmet Aras onbiriyle çıkması bekleniyor. 25 Ağustos Cumartesi günü saat 19.15'te Giresun Atatürk Stadyumu'nda oynanacak olan ve Ankara Bölgesi Süper Lig Hakemi Serkan Tokat'ın düdük çalacağı zorlu 90 dakika Bein Max 1'den canlı olarak ekranlara getirilecek.

Bakmadan Geçme