Elazığspor Kamp Günlüğü

17 Temmuz'da yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde start veren Çimentaş Elazığspor'da Teknik Direktör Bülent Yenihayat futbolcularına yükleme yaparak tempo artırmaya başladı.

TAKİP ET

Takımının 17 Temmuz'da toplandığını ve yeni sezon için hazırlık çalışmalarına başladığını belirten Teknik Direktör Bülent Yenihayat; “Sezon başındayız ve bu nedenle tatilden dönen futbolcularımızın kendini bulmalarına katkı sağlayacak idmanlar yapıyoruz. Yavaş yavaş kütür fizik hareketleri ile futbolcularımız kendine gelmeye başladı. Tempomuzu her geçen gün artıracak ve ikinci kamp dönemi öncesinde istediğimiz seviyeye geleceğiz.” dedi.

TRANSFERDE ACELECİ DAVRANMIYORUZ

Çimentaş Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, takıma katılan ve katılacak yeni isimlerin de bulunduğunu belirterek; “Yeni sezonda mücadele vereceğimiz 2. Lig Kırmızı Grupta yine iddialı takımlardan biri olmak istiyoruz. Bunu sağlamak adına da kadromuzun ihtiyacı olan mevkilerine gerekli takviyeleri, kulübümüzün ekonomik şartlarını da göz önünde bulundurarak en ekonomik şekilde yapıyoruz. Kadro yapılanmasında belirlediğimiz isimlerin hepsinin alternatifi var. Bunun için aceleci davranmadan ancak istediğimizi almanın çalışmalarını yapıyoruz.” diye konuştu.

2.ETAP KAMPI 1 AĞUSTOS'TA ERZURUM'DA

Erzurum Kampı'na transferler bitmiş olarak gitmeyi planladıklarının altını çizen Teknik Patron Yenihayat; “Buradaki kampımızı bu hafta sonunda tamamlayacağız. İkinci hazırlık kampımızı 1 Ağustos'ta Erzurum'da başlatacağız. Bu tarihe kadar transfer çalışmalarımızın yüzde 80'i tamamlanmış olacak. Böylece Erzurum kampımızı neredeyse tam kadro olarak başlatacak ve bu kampımızın son derece verimli geçmesinin gayretinde olacağız.” dedi.

Bakmadan Geçme