Elazığspor İçin Aklın Yolu Bir

İkinci lige çıkarak şehirde önemli bir pozitif duygu oluşmasına vesile olan Elazığspor, pazar günü kongreye gidiyor.

TAKİP ET

Elazığspor kulüp başkanlığı konusunda bir fikir ve düşünce konusunda derin bir sessizlik yaşanırken, Elazığspor da bir önceki dönemlerde 2. başkanlık ve basın sözcülüğü görevini yerine getiren ilimizin saygın ve önemli iş insanlarından Ahmet Feti Yılmaz, büyük bir fedakârlık örneği göstererek Elazığspor başkan adaylığını açıkladı.

30 Haziran Pazar günü saat 17.00'de yapılacak olan kongreye il yöneticileri, milletvekilleri, ekonomi STK'larını ve şehir halkını davet eden Yılmaz, kulüple ilgili önemli tespitlerde de bulundu.

Seçildiği takdirde şehrin en büyük marka değeri olan Elazığsporumuzu el birliğiyle layık olduğu yerlere taşımak için var gücü ile mücadele edeceğini ifade eden Yılmaz, başarının sadece yönetim kurulundaki arkadaşlarla olamayacağını, şehrin tüm dinamiklerinin takıma el atması gerektiğini ifade etti.

Elazığspor'un kangren haline gelmiş sorunlarının çözümü için kurumsal bir yapı oluşturulması gerektiğine dikkat çeken Yılmaz, bunun başarılması halinde sık sık iş insanlarının maddi destek amaçlı rahatsız edilmeyeceğine dikkat çekti.

Elazığspor kulübü Başkan Adayı Ahmet Feti Yılmaz'ın bu görüşlerine benzer öneri ve tekliflerimizi bizler de 22 Haziran tarihli gazetemizdeki Hakimiyet'e Göre köşemizde “Yeni ve Güçlü Bir Yönetim Yetmez” başlıklı yazımızla dile getirmiştik. (https://www.elazighakimiyethaber.com/yeni-ve-guclu-bir-yonetim-yetmez/103898/)

Müstakbel başkan adayı Ahmet Feti Yılmaz da aynı görüşleri ifade ettiğine göre demek ki aklın yolu bir ve aklın yolu; şehrin tüm kamu kurumları, milletvekilleri, siyasi partileri, STK'ları ve tüm şehir halkıyla takımın güçlü bir şekilde sahiplenmesi ve destek olmasından geçiyor.

Söze gelince mangalda kül bırakmayan birçok ismin köşelerine sindiği bu günlerde, kim var dendiğinde sağına ve soluna bakmadan “ben varım” diyerek önemli fakat ulvi bir görev ve sorumluluk altına giren ve şehir halkının da başarılı olacağına dair tam bir fikir birliği oluşan Ahmet Feti Yılmaz'a peşinen yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Bakmadan Geçme