Elazığspor'dan dijital atak

Elazığspor oluşturduğu güçlü, saygın ve etkili yönetimden sonra yaptığı akıllı ve yerinde transferler sonucu şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.

TAKİP ET

Maçlarında kalite ve takım ruhu, çok güzel çalışılmış ve sahaya yansıtılıp sonuç alınan saha içi organizasyonları ve hedefe kenetlenmiş bir takımın saha içi maçlarında stadyum tümüyle doluyor.

Taraftarın bu samimi destekleri, deplasmanda da kendini gösteriyor. Sadece taraftar grupları değil, bir araya gelen arkadaş grupları kendi araç ve imkanlarıyla deplasmanları da kaçırmıyorlar.

Tüm bu samimi taraftarlık örneği ve sahada bizzat verdikleri desteklere rağmen değişik sebeplerle maça gidemeyen taraftarlarını da düşünen Elazığspor bu konuda önemli bir adım daha attı.

Elazığspor Store katkılarıyla ister deplasman isterse iç saha maçları olsun Youtube üzerinden kesintisiz yüksek görüntü kalitesiyle yayınlanan maçlarla taraftarımızın uzun yıllardır yaşadığı büyük bir sorunu çözdü. Şimdi elinde telefon olan herkes istediği yerde ve ortamda, hatta iş yerinde ya da çalışma masasında maçları izleyebiliyor.

Her zaman olduğu gibi kimseye minnet etmeden kendi sorununa kaliteli bir çözüm sunan Elazığspor'umuz bu yayınlar sayesinde takımın başarısının şehrin her sokağına ve her köşesine yayılmasına büyük katkı sağlıyor.

Dijitalin imkânlarını kullanma bilinci gösteren ve kurumsal kimliğe yakışır örnek bir başarı ortaya koyan Elazığspor yönetimini bizler de tebrik ediyoruz.

Tüm bunlar da gösteriyor ki yolun sonu şampiyonluk…

Bakmadan Geçme