Elazığlılar, O Gece Orada Olmalısınız!

Geçtiğimiz günlerde Elazığ'da bir köy okulunu boyayan Bi Dünya Oyuncak Topluluğu, bu kez çocuklar için destek gecesi düzenliyor.

Genellikle Fırat Üniversitesi öğrencilerinden oluşan topluluk Doğu Anadolu'da yardıma ihtiyacı olan çocukların umudu haline geldi. Gittikleri köy okullarında, geçerken uğradıkları köylerde ve semtlerde çocuklara oyuncak dağıtan, pasta kesen, pamuk şekeri dağıtan bu gençler Elazığ'da ve çevre illerde etkinliklerini yapabilmek için bir yardım gecesi düzenledi.

29 Aralık Cuma günü, 19:00'da Tac Mahal Düğün Salonunda yapılması planlanan etkinliğe katılım için almanız gereken biletler 170 ve 150 TL.

Elazığlı esnafların da sık sık yardım ettiği, sponsor bulmak için çabaladığı topluluğun amacı, daha önce de belirttiğimiz gibi Doğu Anadolu'daki kadın ve çocuklara destek olmak, hayatlarını kolaylaştırmak.

“GELEN PARALAR, DEDİĞİM GİBİ BOT, MONT, KIRTASİYE VE ÇOCUKLARIN İHTİYAÇLARI İÇİN KULLANILACAK”

Topluluğun kurucu üyelerinden olan Esen Barışık konuyla alakalı olarak,

“Yardım gecesinin amacı Doğu'daki köy okullarına yardım etmek. Bu etkinliği geçen sene yapmıştık ve gelen yardımları Bitlisin Adilcevaz ilçesinde bulunan bir ilçesine yardım etmiştik. Şimdi amacımız yeniden Doğu'ya bot ve mont yardımında bulunmak. Gelen paralar, dediğim gibi bot, mont, kırtasiye ve çocukların ihtiyaçları için kullanılacak. Tamamen çocuklara yönelik bir proje olduğu için çok heyecanlıyız.

Yardım gecemizde 3 sanatçı sahneye çıkacak. Mücahit Bektaş, Taner Yücel ve Dj Onur Yıldız; geceye renk heyecan ve eğlence katacak. Katılım ücreti her bütçeye hitap ediyor. Sivil 170 TL öğrenci 150 TL.

Elazığlı vatandaşlarımız geceye gelmek istemeseler bile destek olmak için bilet satın alabilirler” dedi ve vatandaşları etkinliğe davet etti.

Özel Haber

Bakmadan Geçme