Elazığlı Vatandaşlar Filistin İçin Yürüdü

Elazığ'da toplanan yüzlerce vatandaş İsrail'i protesto edip Filistin'e bağımsızlık için protesto yürüyüşü gerçekleştirdi.

İzzetpaşa Caminde yatsı namazına müteakip Filistin'de katledilen müslümanlar için gıyabi namazı kılan yüzlerce vatandaş ellerinde Türk ve Filistin bayraklarıyla Cumhuriyet meydanına doğru slogana atarak yürüdü. Yürüyüş sırasında ‘katil İsrail Filistin'ten defol' ‘Hamas'a selam direnişe devam sloganları atılarak sık sık tekbir getirildi.

Kuran-ı Kerim tilavetinin okunmasından sonra İslami STK'lar adına basın açıklaması yapan Erkan Yaman “ Düsmanın zelil olduğu günleri bilene olsun. Müslümanların izzetini tutup kaldıran a binlerce hamd Mescid i Aksa sevdalılar gösteren Allah'a

Selam olsun, azimleriyle düşmanı hezimete selam olsun, bir volkan olup işgale karşı patlayanlara uğratanlara

Çiğnenen kutsallarımızı yücelten selam olsun, Allah'a verdiği söze sadık Allah'a esması adedince hamdolsun! Allaha yarattıkları adedince hamdolsun kalanlara! Selam olsun, hiçbir kaybın korkutamadığı yiğitlere! Selam olsun, İzzeddin Kassam'a, şeyh Ahmed Yasin'e, Abdulazız Rantısı ye selam olsun, Yahya Ayyaş'a, Muhammed Durra ya! Selam olsun, Kudüs'e, Ramallah'a, El Halil'e! Selam olsun, Gazze'ye, Nablus'a, Cenin'e!

Ve binler selam olsun ümmetin onurunu kurtaran hamasa!

Kıymetli Elazığlılar, değerli basın mensupları;

Yüz yıla yakın süredir İslam topraklarını işgal ederek, kadın, yaşlı, çocuk demeden katlederek, habis bir kanser gibi büyüyen İsrail, dun sabah pervasız eylemlerinin karşılığını, mutlak başarıya ulaşan aksa tufanı operasyonu ile acı acı tecrübe etmiş oldu. Bir kere daha bu güzel günleri bizlere bahseden Allah'a hamd ediyoruz!

Bunca zamandır bu meydanlarda İsrail'in zulümlerini Tel'in için toplandık, zalimlere karşı nefretimizi haykırdık. Kardeşlerimizin acısını yüreğimizde hissederek duaya durduk, kıyama kalktık.

Fakat bugün başka!

İşte bugün büyük bir sevinçle, Kudüs'ün, Mescid-i Aksa'nın özgürlüğüne giden yolda elde edilen bu büyük başarıyı kutlamak, Filistinli kardeşlerimizle ve Mücahidlerle omuz omuza olduğumuzu haykırmak için buradayız!

Filistin topraklarında işlenen her merinden kovulan Filistinlilerin katilidir. Bu kadar zulme koşuşturarak doluşan genç/yaşlı, sivil veya asker fark etmez, tüm İsrailler suça ve işgale doğrudan ortaktır mülklerine istilacı böcekler gle kadın/çocuk tüm ,Yahudiler işgalci ortak olmalarına rağmen Filistinli kardeşlerimizin büyük bir hassasiyetle merhametli tavırları ortadadır konulmaya çalışılan algı zalimlerin zulümlerini gölgelemeye çalışmaktadır. Bu zalimdir, mesele bahane edilerek ortaya

Daha önce haykırdığımız gibi yine buradan İsrail'in başkenti ne Kudüs, ne de Telaviv dir. I dibidir! Haykırmayı bır vazıfe biliyoruz: ısrail'ın başkenti cehennemın

Ey Allah'ın lanetlediği kavim, ey ısraıl!

Dökün, Mescidi Aksa'yı ne kadar zulmederseniz edin, ne kadar kan dökerseniz Kudüs'ü filistini bizden koparamayacaksınız! İşte biz aksa için canını vermeye hazır daima karşınızda olacağız, tarih sahnesinden on yüzbinler milyonlar olarak silinip gideceğiniz güne kadar binler

Sizinle mücadele edecek, kanımızın son damlasına kadar savasacağız.

İşte dün sabah olduğu gibi hiç beklemediğiniz bir anda sizi bu coğrafyadan

Söküp atacağımız günler yakındır. Siyonist lobilerin ve dünyadaki terörün ana merkezi olan ABD ile İslam coğrafyasında yaptıkları katliamlar, ısgaller, tecavüzler, sömürü faaliyetleri ayan beyan ortadadır, kafirlerin birbirlerini nasıl desteklediğini

Görmemek için kör, duymamak için sağır, dertlenmemek için vicdan ve

İzandan yoksun olmak gerekir.

Müslümanların da ,Filistin davasına gerekli önemi ve önceliği vermesi, tüm maddi olanakların ve manevi desteğin mücahidlerin hizmetine sunulması şarttır. Kudüs ve mescidi aksa için gayret göstermek imanımızın ve insanlığımızın bir gereğidir.

Kendine Müslüman diyen herkes hatırlamalıdır ki...;

Elbet bir gün toprak olacağız, tek gayemiz Allah'ın rızasıdır. Rıza-ı ilahi ancak bütün varlığımızla cihad etmekle, Müslümanların sevindiğine sevinmek, üzüldüğüne üzülmekle olur.

Cenab-ı hak israil'e karşı çarpışan yiğit kardeşlerimize güç, kuvvet versin, attıklarını isabet ettirsin, aksa tufan'ı operasyonunu mutlak zaferin ve özgür Kudüsün habercisi eylesin!

Zafer İslam'ındır... Zafer Allahtan'dır...

Zafer inananlarındır... Ve zafer yakındır...!

Daha sonra ellerin şemaya açılıp dualar edilmesinin ardından protesto gösterisi sona erdi.

Yorumlar 1
Abdullah 08 Ekim 2023 23:29

????????????????????????????????????????

Bakmadan Geçme