Elazığ Tso Kovancılar Temsilciliği Açılışına Yoğun İlgi

BÖLGENİN POTANSİYELİNİ EKONOMİYE KAZANDIRMAK İSTİYORUZ

Elazığ TSO Kovancılar Temsilciliğinin açılış töreninde bir değerlendirmede bulunan Elazığ Valisi Çetin Oktay Ka

TAKİP ET
BÖLGENİN POTANSİYELİNİ EKONOMİYE KAZANDIRMAK İSTİYORUZ

Elazığ TSO Kovancılar Temsilciliğinin açılış töreninde bir değerlendirmede bulunan Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Kovancılar, Karakoçan, Arıcak, Alacakaya ve Palu ilçelerinin kendine özgü potansiyelleri olduğunu vurgulayarak, “Beş ilçemizin bulunduğu bu bölge, maden ve mermer yatakları, tarım ve hayvancılık potansiyeli ve turizm anlamında çok önemli değerleri ve potansiyelleri ile dikkat çekmektedir. Bu potansiyellerin ekonomiye, istihdama ve yatırıma dönüşmesi noktasında öncelikle bürokratik engellerin kaldırılması yada azaltılması önem taşıyor. Elazığ TSO Temsilciliği bu anlamda hizmetin üyenin ayağına getirilmesi noktasında önemli bir hizmet olmuştur.Bu hizmetler bölgede yaşayan iş dünyası açısından önemlidir. Bugün bakir olarak coğrafyası kirlenmemiş dünyada çok az organik tarım yapılabilecek alan kalmıştır. Bu bölge bu anlamda çok şanslı. Yörede özellikle organik tarımı destekleyecek ve özel üretilen gıda maddelerinin nihai ürün haline getirildiği OSB yada sanayi altyapılarına ihtiyaç olduğu muhakkaktır. İnşdigerah yörenin kalkınma ve gelişmesi noktasında bu temsilcilik önemli hizmetler verecektir. Bu düşüncelerle Sayın Elazığ TSO Başkanımız ve Yönetim Kurulu'nu bu güzel faaliyetleri nedeniyle kutluyor, temsilciliğin bölge ilçelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.



KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANINDAN TEŞEKKÜR



Kovancılar Kaymakamı Hasan Gündoğdu ile Belediye Başkanı Hacı Akpınar'da yaptıkları konuşmalarda Elazığ TSO Yönetim Kurlu Başkanı İdris Alan ve Oda Yönetim Kurulu'na teşekkür ederek, sürekli gelişen ve büyüyen Kovancılar'ın ekonomik gelişimi noktasında Elazığ TSO temsilciliğinin önemli bir rol üstleneceğini ifade ettiler.



MİLLETVEKİLLERİ AÇIKKAPI VE BULUT: ELAZIĞ'IN KALKINMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ



Açılışa katılarak teşekkür konuşması yapan Elazığ Milletvekilleri Ejder Açıkkapı ile Metin Bulut, Elazığ TSO Temsilciliği için Başkan Alan ve Elazığ TSO Yönetim Kurulu'na teşekkür ettiler.



Temsilciliğin bölgede yaşayan 110 bin kişinin istifade edebileceği bir hizmet noktası olduğunun altını çizen vekiller, bölgenin sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda gelişme ve kalkınması noktasına yoğun bir gayret ve çalışma içerisinde olduklarını ifade ederek, Elazığ'ın her yöresinin kalkınma ve gelişmesi için çalıştıklarını söylediler.

Bakmadan Geçme