Elazığ Tarım ve Orman İl Müdürü Değişti: Saadettin Taşkesen kimdir? 

Elazığ Tarım ve Orman İl Müdürü Ali Kılıç görevinden alındı. Yaklaşık üç yıldır vekâleten görev yapan Ali Kılıç'ın yerine Saadettin Taşkesen atandığı bildirildi. 

Dr. Turan Karahan'ın ardından yaklaşık üç yıl önce Elazığ'da Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'ne vekaleten atanan Ali Kılıç, görevi Erzincan il Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Sadettin Taşkesen'e devredeceği bildirildi.
Haftaya göreve başlaması beklenen Taşkesen, daha önce Tunceli'de de Tarım ve Orman İl Müdürü olarak görev yapmıştı.

Saadettin Taşkesen Kimdir ?

Taşkesen, 1973 yılında Bingöl'de doğdu. Bingöl İmam Hatip Lisesinden mezun oldu. 100'üncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri bölümünden 1999 yılında mezun oldu. 1993 - 2001 yılları arasında Diyanet İşleri Başkanlığı Bingöl ve Van müftülüklerinde görev yaptı. 2001 - 2008 Yılları arasında Eğil ve Çermik İlçe Tarım Müdürlüklerinde görev yaptı. 2008 - 2010 Yılları arasında Elazığ Karakoçan İlçe Tarım Müdürlüğünde mühendis olarak görev yaptı. 2010 - 2015 Yılları arasında Muş Varto Gıda,Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü olarak görev yaptı. 2015 Eylül ayı itibari ile Erzincan Gıda,Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde İl Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı.

Saadettin Taşkesen, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Bakmadan Geçme