Elazığ Oto Show kapılarını açtı

Elazığ'da dünyaca ünlü birçok otomobil markasının araçlarının tanıtımının yapıldığı Elazığ Oto Show ziyaretçilerini bekliyor. 

Elazığ'da Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi yine önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Birbirinden ünlü otomobillerin en son model ürünlerini tanıttığı Elazığ Oto Show Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın ve birçok davetlinin katılımıyla açıldı. Açılış kurdelesinin kesiminin ardından bir açıklama yapan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları “İlimiz adına çok kıymetli bir mekan olan Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezimiz'de geçen hafta tarım, hayvancılık ve gıda fuarını gerçekleştirmiştik. Katılan firmalar anlamında bir yoğunluk söz konusuydu. Bu haftada çok değerli bir organizasyona ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ünlü markaların gelip bu fuarda yer alması bizi mutlu etti. Elazığ Belediyesi olarak sürekli fuarlar gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Malumunuz 30-40 yıldır şehrimizde bir fuar merkezinin olmayışından bir serzeniş söz konusuydu. Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezimiz yapıldıktan sonra ilimizde çok daha nitelikli fuarlar yapmaya başladık. Bundan sonraki süreçte de devam edeceğiz. Otomobil tutkunlarının gelip bu fuarı gezmesi incelemesi ve aynı zamanda üretici firmalar ile tüketiciyi bir araya getirmesi noktasında bu fuarımızı çok kıymetli buluyoruz. Bir kez daha ilimize fuarımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bütün hemşerilerimizi hafta sonu boyunca fuarımızı kendilerinden istirham ediyorum” dedi.
Ziyaretçilerin sergilenen araçlara yoğun ilgi gösterdiği fuar hafta sonu boyunca otomobil tutkunlarının hizmetinde olacak.

Özel Haber

Bakmadan Geçme