Elazığ Kenetlendi: Tüm Şartlar Kabul Edildi

Elazığ'da bulunan Eti Krom'a ait fabrikada haklarını aramak için grev başlatan işçiler şehrin kenetlenmesi sonucunda mutlu sona ulaştı.

TAKİP ET

Elazığ'da Yıldırım Holding'e ait Eti Krom fabrikasında çalışan işçiler maaş zammı ve yıllık ikramiye talebiyle şirket yetkilileriyle görüşme sağladı. Fabrika bu talepleri kabul etmeyince işçiler de grev hakkını kullandı.

GREV SONA ERDİ

İşçilerin en temel hakları olan grev süreci bugün mutlu sonla bitti. 1 Temmuz'da başlayan grev sürecinin 17. gününde Yıldırım Holding Eti Krom işçilerinin şartlarını kabul etti.

3 MAAŞ İKRAMİYE VE YÜZDE 15 ARA ZAM

Hakimiyet Haber Merkezi'nin edindiği bilgiye göre bugün Eti Krom yetkilileri ile görüşmek üzere işçi temsilcileri İstanbul'a gitti. Saat 14.00'te başlayan toplantı 22.00'de sonra erdi. Eti Krom işçilere her yıl geçerli olmak üzere 3 maaş ikramiye ( bu yıl da dahil olacak şekilde yani 31.12.2024 tarihine kadar 3 ikramiye) ayrıca sene sonuna kadar bu aydan itibaren geçerli olmak üzere yüzde 15 ara zam vermeyi kabul etti. Bu kararı memnuniyetle karşılayan işçiler grevi sonlandırdı.

Yorumlar 1
Sema 17 Temmuz 2024 12:04

Kibir dağları işte böyle yıkılır

Bakmadan Geçme