Elazığ'ın sevilen ismi festivali değerlendirdi

Elazığ'ın sevilen ismi, Emlak Uzmanı İhsan Babürhan festival hakkında açıklamalarda bulundu.

Elazığ'da düzenlenen Geleneksel Salçalı Köfte Festivali'nde İhsan Babürhan, katılımcılara önemli mesajlar verdi. "Ben gönüllü olarak bulunuyorum," diyerek festivaldeki rolünü vurgulayan Babürhan, şehrin eksiklikleri üzerine öz eleştiriler yapıldığını belirtti. "Eksiklerimiz fazla, bunu yaparken de katkıda sunmamız lazım," dedi.

“KALABALIĞI ZAPT EDEMİYORUZ”

Festivalin ilk kez Köfteciler Sokağı'nda başladığını hatırlatan Babürhan: "Şu anda altıncısı düzenleniyor ve kalabalığı zapt edemiyoruz; gerçekten çok büyük bir ilgi var," ifadelerini kullandı. Gelecek festivallerin uluslararası gastronomi festivali formatında, kültür yolu gibi geniş alanlarda yapılmasını temenni ettiğini dile getirdi.

"ELAZIĞ İÇİN BİRLİK OLUP DESTEK OLMAMIZ GEREKİYOR"

Babürhan: “Herkesin Elazığ için katkı sağlaması gerektiğini belirterek, "A'dan Z'ye herkesin şehir için bir şeyler yapması lazım. Hiçbir şey olmasa bile buraya gelip festivali gezip esnaflara destek olmak önemli," şeklinde konuştu. Eleştirilerin yanı sıra yapıcı bir tutum sergilemenin önemine değinen Babürhan: "Elazığ için birlik olup destek olmamız gerekiyor." diyerek çağrıda bulundu.

Özel Haber

Bakmadan Geçme