Elazığ'in i̇lki̇ Romesta cafe açıldı

Elazığ'ın yeni konseptli cafelerinden olan Romesta Cafe vatandaşlar tarafından ilgi görüyor.

Elazğ'ın prestijli caddelerinden olan Elysium cadde üzerinde bulunan Romesta Cafe işletmecisi Birkan Bey, gençlerden ve çevredeki insanlardan gelen talepler doğrultusunda farklı bir konsept oluşturma fikriyle yola çıktıklarını belirtti. "Aztek mimarisiyle tasarladığımız bu mekan, bohem ve Afrika mimarisinin birleşimiyle şekillendi. Kahve çekirdeklerini ön planda tutarak, kahve severler için özel bir mekan oluşturmayı hedefledik" dedi.

Öğrencilere uygun fiyat politikası uyguladıklarını ifade eden Birkan Bey, "Standart kahve çekirdeklerinin yanı sıra yumuşak içimli ve yoğun aromalı özel çekirdekleri de hiçbir fiyat farkı almadan sunuyoruz" şeklinde konuştu.

Ayrıca, pastalarının günlük olarak taze üretildiğine dikkat çekerek, "Diğer meslektaşlarımız gibi donmuş ürün kullanmak yerine taze üretimi tercih ediyoruz. Ailelerimizle birlikte gönül rahatlığıyla tüketebileceğimiz sağlıklı ürünler sunmaya özen gösteriyoruz" dedi.

Birkan Bey, çevreye duyarlı olduklarını ve doğayı kirletmemek adına porselen bardaklar ve cam bardaklar kullanmayı tercih ettiklerini, ancak müşterilerin talebi doğrultusunda karton veya pet bardaklarda da servis yapabildiklerini belirtti.

Özel Haber

Bakmadan Geçme