Elazığ İl Özel İdarespor'da yeniler umutlu

Potanın perileri yeni sezona kendi tesislerinde hazırlanırken, yeni transferler hedeflerini anlattılar Haber: Hüseyin Kabukçu Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Elazığ

TAKİP ET
Potanın perileri yeni sezona kendi tesislerinde hazırlanırken, yeni transferler hedeflerini anlattılar

Haber: Hüseyin Kabukçu
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Elazığ İl Özel İdarespor, yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde start verdi.  Takımın yeni transferleri Gamze Türkoğlu, Tuğçe Kanat, Gülnur Sanddigerıoğlu ve  Başak Altunbey, yeni sezon hedefleri hakkında açıklamalarda bulundular.
GAMZE TÜRKOĞLU: 'SPORCUNUN SEVEBİLECEĞİ BİR ŞEHİR'
Geçen sene Bodrum Basketbol'da oynarken de teklif geldiğini kaydeden tecrübeli oyuncu Gamze Türkoğlu, 'O dönem kendi kulübümle anlaşılamadı oyuncu ihtiyacı olduğu için. Hep düşündüğüm, genç bir takımdı. Antrenörün etkisi de vardı buraya gelmemde. Yönetimsel anlamda da çok iyi olduklarını biliyorum. Sporcunun sevebileceği bir şehir. Taraftarın olduğu bir şehir. Bu yüzden burayı tercih ettim. Elazığ'a karşı ligde oynadım. Taraftar muazzam burada. Mükemmel bir basketbol şehri. Her geçen gün de ilgi artacak diye düşünüyorum. Biz uyum sürecini iyi geçirirsek başarı gelecektir' şeklinde konuştu.

 

TUĞÇE KANAT: 'GEÇEN SENE DE ELAZIĞ'LA GÖRÜŞTÜM'
Takımdaki arkadaşlık ortamının gayet güzel olduğuna dikkat çeken yeni transferlerden Tuğçe Kanat, 'İnşdigerah başarılı bir sezon geçireceğiz hep beraber. Geçen sezonda Elazığ'la bir görüşmem olmuştu ama o dönem olmamıştı. Bu seneyeymiş kısmet. Konuşulduktan bir iki hafta sonra hdigeroldu transferimiz zaten. Elazığ'ın taraftarı geçen sezon bize çok zorluk çıkardı ve kaybettik zaten burada. O taraftarın bizim arkamızda olmasından dolayı mutluyum artık. En iyi sezonlarımdan birini geçiririm diye umuyorum' dedi.

 

GÜLNUR SANDALLIOĞLU: 'HERŞEY GÜZEL OLACAK'
Kendileri adına yeni bir başlangıç yaptıklarını dile getiren Gülnur, 'Şu an için her şey çok güzel. Çok güzel karşılandık. Geçen sene de aklımdaydı burası ama olmamıştı. Devre arasında da gelme durumum vardı bu seferde Çankaya Üniversitesi'nden onay çıkmamıştı. Sonunda geldim. Kalabalık bir taraftar topluğu var Elazığ'ın. İnşdigerah yeni sezonda her şey güzel olacak. Taraftarın galibiyette katkısı büyük oluyor. Onları bekliyoruz bu sene' ifadelerini kullandı.

 

BAŞAK ALTUNBEY: 'BURADAKİ İNSANLARIN ÇOK İYİ'
Elazığ'a dhil olduğum için çok mutluyum ifadelerini kullanan Başak Altunbey, 'Buradaki insanların çok iyi insanlar olduğunu düşünüyorum. Sezon bittikten sonra Halit hocamız menajerimle görüşmüş. Bende burayı tercih ettim ve geldim. Taraftarların bizi yalnız bırakmayacaklarına eminim. Bizde inşdigerah maçlar kazanırsak çok mutlu olurum' diye konuştu.

Bakmadan Geçme