Elazığ İl Özel İdare tarih yazıyor!

 

Haber: Hüseyin Kabukçu
U-14 Futbol Ligi'nde İl Şampiyonu olarak ilimizi Türkiye Finalleri'nde temsil etme hakkı kazanan Elazığ İl Özel İdarespo

TAKİP ET


Haber: Hüseyin Kabukçu
U-14 Futbol Ligi'nde İl Şampiyonu olarak ilimizi Türkiye Findigereri'nde temsil etme hakkı kazanan Elazığ İl Özel İdarespor, tüm rakiplerini birer birer devirdi ve Türkiye'nin en iyi 4 takımı arasına adını yazdırdı.
İlk olarak 1. Kademe müsabakalarına Adıyaman'da çıkan temsilcimiz burada Diyarbakır DSİSpor ile 2-2 berabere kaldıktan sonra Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor'u 4-0, Malatya Kale Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup etti ve 2. Kademeye yükseldi.
2. Kademe müsabakalarına 25-27 Mayıs tarihleri arası Şanlıurfa'da çıkan Elazığ İl Özel İdarespor, ilk gün Şırnak Silopi Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı. Daha sonra Akdeniz Belediyespor ve Adana Kanaryaspor'u 1-0'lık skorlarla deviren temsilcimiz, Türkiye Findigereri'ne adını yazdırmayı başardı.
Türkiye'nin en iyi 4 takımı arasına ismini yazdıran Mavi-Beyazlılar, fisktürü önümüzdeki günlerde belli olacak müsabakalarda ilimizi temsil edecek.

AYYILDIZ'DAN TEŞEKKÜR MESAJI
Elazığ İl Özel İdarespor Altyapı Koordinatörü İcabi Ayyıldız, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı;
“Elazığımız'a hayırlı olsun. Başta Genel Sekreterimize, Kulüp başkanımıza, yönetim kurulumuza, Antrenör arkadaşım Serdar hocaya, Tahir hocamıza, sporcularımıza, kaleci hocamız, Zafer hocaya emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Çok değerli beden eğitimi öğretmen arkadaşlarımıza yardımları için minnettarız teşekkür ederiz.”

Bakmadan Geçme