Elazığ Emniyetinden Duyarlı Davranış

Elazığ Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, haber merkezimizin Üniversite Mahallesi TEKNOKENT kavşağı ilerisinde bulunan boş bir arazide araçlarını park ederek gürültü yapıp vatandaşları rahatsız eden şahıslara artık geçit vermiyor.

Elazığ'da Üniversite Mahallesi'nde TEKNOKENT kavşağı ilerisinde bulunan ve bilinen bir kafenin de bulunduğu alanda araçlarıyla park edip gürültü çıkaran şahıslar mahalle sakinlerinin huzurunu kaçırmıştı. Her gün onlarca aracın park ederek kalabalık gruplar oluşturduğu ve gerek araç müzikleri gerekse de yüksek sesli konuşmalarla çevreye rahatsızlık verilen o anlar Whatsapp ihbar hattımıza iletilmişti.

Hakimiyet'in haberinin ardından Elazığ Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilgili alanda denetimleri artırarak mahalle sakinlerine kabus veren bu sorumsuzluğun önüne geçti.

Bu kez emniyet ekiplerinin devriye anlarını ihbar hattımıza gönderen mahalle sakinleri başta Elazığ Emniyet Müdürü Adnan Karayel olmak üzere tüm emniyet güçlerine teşekkür etti.

Bizler de Hakimiyet Gazetesi olarak Emniyet Müdürümüz Adnan Karayel ve fedakarca görev yapan tüm emniyet teşkilatımıza haberimize göstermiş oldukları duyarlılık nedeniyle teşekkür ediyoruz.

Bakmadan Geçme