Elazığ'da yeniden ilgi odağı oldu

Modern ve klasik koltuk takımları her yıl yeni modelleriyle mağazalarda yer alırken, birçok kullanıcı evlerinde salon ve misafir olarak farklı bir tasarım arayışına giriyor.

Bu geleneksel, eski bir gelenek olan şarkı köşesi takımları son yıllarda yeniden popüler hale geldi. Evlerinde nostaljik bir atmosfer yaratmak isteyenlerin en fazla tercih ettiği seçeneklerden biri olan şarkı köşesi, özellikle Elazığ'da ilgi görüyor.

MİNDER KÜLTÜRÜ YENİDEN CANLANIYOR

Elazığ'da bakırcılar sokağı altında yıllardır hizmet veren akılcı işletme, evlerde nostalji yaratmak isteyenler için önemli bir adres haline geldi. Elazığ'ın köklü bir geçmişe sahip olan akıl kültürü, günümüzde tekrar ilgi odağı olmuş durumda. Evlerin balkonlarında, oturma düzeni değerlendirilirken, hem rahatlığı hem de geleneksel havasıyla dikkat çekiyor.

MODERN VE KLASİK ŞARK KÖŞESİ MODELLERİ

Klasik şarkı köşesi modellerinin yanı sıra, son yıllarda modern şarkı köşesi tasarımları da oldukça popüler. Klasik modellerde, sedir üzerine halı ya da kilimden yapılmış minderlerden oluşurken, sırt kısımlarında genellikle ot, saman veya kamış gibi yöntemler kullanılır. Modern tasarımlarla birleşen ve geleneksel köşeler, ev dekorasyonunda farklı ve özgün bir dokunuş arayanlar için ideal bir seçenek sunuyor.

Özel Haber

Bakmadan Geçme