Elazığ'da Yasadışı Silah Ticareti Yapan Şahıslara Yönelik Operasyon

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şu Müdürlüğü ekipleri tarafından kaçak silah ticareti yapan 1 şahıs yakalanarak göz altında alındı.

TAKİP ET

Elazığ Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından dün gece saatlerinde yasadışı silah ticareti yapan şahıslara yönelik bir operasyon gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen operasyon neticesinde birçok ruhsatsız silah ve mühimmat ele geçirilirken yasadışı silah ticaretinden aranan M.A. isimli şahıs ise yakalanarak gözaltına alındı.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada: “Silah Ticaretine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde C.A.A (20) ve D.A. (22) isimli şahısların ikamet adreslerinde yapılan aramada ise 2 adet tabanca, 2 adet tabanca şarjörü, 10 adet tabanca fişeği, 1 adet pompalı tüfek, 3 adet tüfek şarjörü ele geçirilmiştir. Ayrıca M.A isimli şahsın izinsiz olarak ateşli silah ve mermileri ülkeye sokmak, imal etme ve satma suçundan aranıyor olduğu anlaşılmış, şüpheliler yakalanarak göz altına alınmış olup, Emniyet Müdürlüğünde tamamlanan işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Bakmadan Geçme