Elazığ'da Uyuşturucu Operasyonunda 3 Şüpheli Tutuklandı

Elazığ'da polis ekiplerinin çalışmaları sonucu uyuşturucu madde ticareti yapmak suçlamasıyla 3 şüpheli şahıs tutuklandı.

Elazığ'da polis ekiplerinin Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, uyuşturucu ile mücadele kapsamında uyuşturucu madde kullanan şahıslara ve sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmalarda 16 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

BİRÇOK SİLAH VE UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

Şüpheli şahısların üst, araç, ikametlerinde yapılan aramalarda 2 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 10 adet fişek, 12 parça halinde 81,89 gr Metamfetamin maddesi, 7 parça halinde 49,79 gr Esrar maddesi, 1 parça halinde 83 gr Skunk maddesi, 10 adet Extacy hap ve 111 adet Sentetik Ecza ele geçirildi.

3 ŞÜPHELİ ŞAHIS İSE ADLİ KONTROL ŞARTI İLE SERBEST BIRAKILDI

Şüpheli şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından adliye sevk edilirken 3 şüpheli şahıs uyuşturucu madde ticareti yaptıkları suçlamasıyla tutuklanırken 3 şüpheli şahıs ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 10 şüpheli şahıs ise uyuşturucu madde kullanmak suçlamasıyla adli işlem yapıldı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme