Elazığ'da tepki çeken çalışma

Elazığ'da fiberoptik kablolar için kesilen asfalt gelişigüzel beton dökülerek kapatılmaya çalışıldı.

Elazığ'da Turlcell tarafından yürütülen altyapı çalışmaları neticesinde ortaya çıkan görüntüler tepkiye neden oldu.

Fiberoptik kablo çalışmaları nedeniyle kesilen asfalt, bir beton mikseri tarafından herhangi bir önlem alınmadan ve ek bir aparat kullanmadan gelişigüzel bir şekilde beton dökülerek kapatılmaya çalışıldı.

Halihazırda betonla kapatılması oldukça abes kaçan asfaltın onarılması için herhangi bir aparat kullanmadan dökülen betonun yerlere saçılması ve hem yol konforu hem de çevre görüntü kirliliğine sebep olması vatandaşın tepkisine neden oldu.

Firma çalışanlarının, asfaltın kesilerek kablo çekiminden sonra oluşan çukuru doldurmak için gelişigüzel ve ilkel yönetimlerle yola döktükleri betonu kendi imkânlarıyla ve ellerine aldıkları harç malalarıyla düzletmeye çalışmaları bile çalışmanın ne kadsar özensiz yapıldığını göstermesi adına önemli bir görüntü oldu.

Yasal olarak bozulan yeri onarması gereken kurumun bu tavrını Whatsapp ihbar hattımıza gönderen vatandaşlar belediyenin de bu tarz onarımlara müsaade etmemesi gerektiğini dile getirdi.

Özel Haber
Yorumlar 6
Erol 11 Ağustos 2024 13:52

Eeeeee boşuna demik SAHIPSIZ ELAZIĞ....

Elazigli 11 Ağustos 2024 12:52

Şadi bey aman savun olurda yevmiyeni keserler eğriye eğri diyeceksin doğruya doğru körü körüne savunma her şeyi.

Şadi yilmaz 11 Ağustos 2024 09:52

Valla çalmayı bundan önceki palulu çok iyi yaptı.. çalmak sizin işiniz. Bu adamın çalmaya ihtiyacı yok .gayet düzgün çalışıyor. Zaten her yer inşaat ne yapabilir ki .

Hilmi 10 Ağustos 2024 15:53

Elazığda sorunlu olmayan yol mu var. Defalarca cimere şikayet ettim ancak sonuç yok. Abdullahpaşa arı büfe üstündeki toki konutlarında tam 1 yıldır yolları harap edip öylece bırakıp gittiler. Elazığ yolladı yüzünden arabalar harap oldu. Yok mu yardım edecek bir el?

Ensar 10 Ağustos 2024 00:08

Belediye dediğin kurum, bu tip çalışmaları takip eder, zaten izin almışlardır ama usulune uygun yapılıyor mu diye bakar, izler. Ama bizim belediyemiz sadece reklam yapar, siz de yayınlarısınız, imar planını 3000 defa değiştirir şehri 10 kat ve üstü yükseklikte otoparksız çirkin binalarla donatılmasına izin verir, dörtbir tarafı göl olan şehirde kış ayında bile su kesintisi yapar... Daha ne olsun, belediyemiz bu işleri yapar. Kim bilir hele o şirketi niye bukadar serbest bırakmış, vardır avanta bişey. Artık ayyuka çıkıyor akp li belediyelerde, bizim belediyenin de her ay meclis toplantısı sonrası bi bombası patlıyor... Yazıklar olsun, oy verenler utansın, ne diyelim.

Zaza 09 Ağustos 2024 18:28

Nerde belediyemi var Elazığ'da sağolsun Elazığ Belediye başkanı Elazığ'ı 50 yıl geri götürdü boş belas bir adam Kendi ailesiyle kardesleriyle çalmaya gelmişler hiçbir bilgisi yok elle tutulur bir projesi yok .memlekette arsa kalmadı sattı paralar nereye gidiyor belli değil Elazığ'ın her tarafında sorun var her mahlede ulaşımda imarda parklarda sokak kaldırımlarında temizlikte say kardeşim say insanlar ekmek evine goturemiyor bunlar hala daha çalmanin pesindeler Rabbim bizleri bu gibi politikacılar dan siyasilerden korusun

Bakmadan Geçme