Elazığ'da siyasi gerilim devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un Ak Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş ve Ejder Açıkkapı'nın Elazığ İl Özel İdaresi'nin hizmetlerini paylaşmalarını eleştirmesiyle başlayan siyasi polemik devam ediyor.

TAKİP ET

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, sosyal medya hesabından Ak Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş ve Ejder Açıkkapı'nın Elazığ İl Özel İdaresi'nin yaptığı hizmetleri paylaşmalarını eleştirmiş, sıradan hizmetleri paylaşmak yerine şehrin sorunlarına çözüm üretmelerini tavsiye etmişti.

Prof. Dr. Erol Keleş ve Ejder Açıkkapı, Gürsel Erol'un bu eleştirisine hükümet yatırımlarının paylaşılması iktidar Milletvekilleri inin doğal hakkı olduğu cevabını vermişti.

Ejder Açıkappı, bu açıklamasının ardından eleştirisini Elazığlı vatandaşlara SMS yoluyla duyuran Gürsel Erol'a yeni bir yanıt verdi. Milletvekili Gürsel Erol'u siyasi malzeme aramakla suçlayarak şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Milletvekili
Gürsel Erol Bey

Hemşehrilerimize gönderdiğiniz SMS ile siyasetinize malzeme arıyorsunuz.
Biz malzeme peşinde değiliz, biz hizmet ve yatırımlarla ilimize, hemşehrilerimize hizmet peşindeyiz.
Kurum ve kuruluşlarımızın çalışmalarını aktarmaya devam edeceğiz.

Kamu kurumlarımızın rutin ve normal çalışması dediğiniz çalışmalardan ve paylaşımlarınızdan rahatsızlık duymanız çok garip.

Hemşehrilerimizin kurumlarımızın çalışmalarından haberdar olma özgürlüğünü bizim paylaşımlarımızı küçümseyerek kısıtlamaya çalışmanız hayret verici.

Bizlerin bu çalışmaları aktarmamızdan rahatsızlık duymuşsunuz o sizin bileceğiniz bir şey.

Ak Parti milletvekillerinin kurum ve kuruluşlarımızın çalışmalarını siyasete malzeme yapıyorlar şeklindeki ifadeniz de çok tuhaf.

Şimdi siz bu paylaşımları eleştirerek siyaset yapacaksınız, paylaşımınızı SMS olarak hemşehrilerimize atarak siyasetinize malzeme yapacaksınız, bizim siyasetimizi de siyasi malzeme rantı olarak tanımlayacaksınız.

Gerçekten çok şaşırtıcı, hiçbir şey yapmadan kendinize siyaseti her şartta mübah görüyor, bu şekilde hizmetlerimizi algılarla gerçekleri örtme çabanızı hayretle izliyorum.

Devletimize bağlı kurum ve kuruluşlarımızın bağlı olduğu icra makamı hükümetimizdir. Devletimizin kurumları da hükümetin siyasi iradesiyle çalışmalar yapmaktadır. Bizler de kurumlarımızın çalışmalarını iktidar partisi milletvekilleri olarak paylaşıyor, hükümetimizin ve kurumlarımızın çalışmalarını hemşehrilerimize aktarıyoruz.

Oysa siz tam da burada siyasetinize malzeme arıyorsunuz. Ama buradan size malzeme çıkmaz.

Siyasete malzemenin dik alasını siz maalesef algı oluşturarak yapmışsınız, yapıyorsunuz.

Biz iktidar partisinin milletvekilleri olarak hükümetimizin yönetimindeki devletimizin kurum ve kuruluşlarının çalışmalarını paylaşmaya devam edeceğiz. Siz de paylaşın, takdir edin, size engel olan yok….

Siyasete malzeme yapmak tam olarak sizin işiniz, buna devam ede durun, biz hizmet ve yatırımlarımızı anlatmaya, paylaşmaya devam edeceğiz.

Yakın zamanda herhalde “Müjde Kamu çalışmalarımızın maaşları ödendi hayırlı olsun" diye de bizi “ti”ye almışsınız.

Muhterem Milletvekili
paylaşımınızda “kamu kurumlarının sıradan ve günlük rutin işleriyle ilgili işler” dediğiniz hizmetleri 85 milyon kardeşimize, 81 vilayete şucu bucu ayrımı yapmadan her bir vatandaşımıza sunuyoruz.

Ayrıca devasa büyük projeleri de biz sağlıyoruz.

22 yıldır maaşları zamanında ödeyen de Ak Parti hükümetlerimiz.

Ve biz de bu hükümetin Siyasi Partisi olan Ak Parti milletvekilleri olarak tüm çalışmaları takip ediyor, aziz hemşehrilerimizin refahı ve huzuru için çalışıyoruz:

Siz hiç merak etmeyin
Muhterem Milletvekili:

Pertek Köprüsünün proje çalışması devam ediyor biz takipteyiz, Ovaların sulanmasından, tarım ve hayvancılığın kalkınmasına, kentin turizm yatırımlarından, ilimizdeki işsizliğin giderilmesi için 1. ve 2. Organize Sanayimize sunduğumuz katkılarla istihdamı arttırma yönündeki çalışmalarımız devam ediyor.

Siz bunların görmezden gelebilirsiniz, enkaza dönmüş dediğimiz mahallelerimizin sorunlarının çözümü noktasında vermiş olduğumuz gayretler ve problemlerin çözümü için ortaya koyduğunuz çabalardan da haberdar olmayabilirsiniz.

Şunu ifade etmeliyim ki,
Muhterem Milletvekili şehrimizin güzel insanlarına daha müreffeh bir Elazığ için çabalarımız devam edecek.

Muhterem Milletvekili
Biz çalışmaya devam edeceğiz, siz eleştirmeye devam edin."

Yorumlar 2
Mücahit 02 Eylül 2024 15:08

Partizanlık yapıyorsun ejder bey, sen de diğer akpli vekillerde her işinizde partizanlık yapıyorsunuz. Türkiye Cumhuriyetini şimdilik akp yönetiyor, bu bundan böyle hep akp yönetecek demek değil, anlayacaksın. Bir tane değer kazandırmadınız Elazığımıza, mevcutları da ykıp dökrünüz, şimdide bir metrekare asfalt dökülse hizmet ediyoruz diyorsunuz, hşzmet etmiyorsunuz, sorumluluklar yapılıyor, sen bu farkı anayabilirmisin? Mesela yeni bir bulvar aç ak ya da köprülü kavşak yapmak bir projedir yani yenilik ve iyileştirme geliştirme demektir, ama bir kavşağın ışıklandırma sistemine bakım yapmak geliştirme değildir...sen ihale kovala ihale. Erol hocayı da kendize benzettiz.

Ensar 02 Eylül 2024 03:27

Ejder bey, senin çapın ne Allah aşkına, daha önce de gördük ne kadar milletvekili olabildiğini, sen bukadar cümleyi kuramazsın, herkes neden nasıl aday yapıldığını biliyor, Elazığa da zerre kazanc sağlamadığının da farkında. Sen anca organize sanayi bölgesi yapılacak yerlerin çevresinde arsa toplayasın ya da ihale kovalayasjn, senden bi tane daha vardı elazığda, onun yerine geçtin heralde.

Bakmadan Geçme