Elazığ'da rezalet!

Şehrin dört bir yanında devam eden altyapı çalışmaları yanında Turkcell tarafından fiber altyapısının sağlanması amacıyla kazılan asfaltın onarım şekli tepki çekmeye devam ediyor.

Elazığ'da Turkcell tarafından fiber altyapısının sağlanması amacıyla yapılan çalışmalar tepkiye neden oluyor.

Daha önce birçok mahalleden gelen şikayetlere bir yenisi daha eklendi. Turkcell tarafından önce 1. Harput caddesinde sonra ise İzzetpaşa Mahallesi'nde fiber altyapısı için kesilen asfalt bir beton mikseri tarafından işçilerin özensizce ve rahat bir şekilde gelişigüzel kapatılmıştı.

Betonla kapatılan ve hem çirkin bir görüntü oluşturup hem de ulaşıma zarar veren bu çalışma büyük tepkiye neden olmuştu.

BU NASIL BİR BERBATLIKTIR

Aynı çalışma bu kez Mimar Faruk Caddesi ve Tahsildar Kasım Yıldız Sokak'ta yapıldı. Görüntüleri ihbar hattımıza ulaştıran vatandaşlar asfaltın gelişigüzel bir şekilde betonla kapatılmasına tepki gösterdi.

DENETİM ŞART

Birçok mahallede benzer görüntüler olduğunu belirten vatandaşlar yapılan bu çalışmaların denetlenmesini ve gerekli cezai yaptırımların bir an önce uygulanmasını istiyor.

Özel Haber
Yorumlar 4
Hadi Ayhan 20 Ağustos 2024 22:57

Allah kimseyi belediye ye düşürmesş

Abdulvahap Kaya 20 Ağustos 2024 15:55

Elazığ da belediye başta olmak üzere hiç bir kurum ve şirket işini doğru yapmıyor. Hepsinin ortak özelliği vatandaşlara daha çok nasıl sıkıntı veririrz yarışındalar. Hepsine lanet olsun demek ten başka bir şey bırakmıyorlar.

Cuma Gakgo 20 Ağustos 2024 14:01

Elezüz sahipsiz Gakgom sahipsiz. Bu belediye ne iş göri, bilmimki. Bence firmanın bu başıboş çalışmalarına göz yumide olabülür. Kim bilir kim yapi işleri, kesin Elazığlı bi mütahit yapi. Çalışanlar hep Elazığlı.

Rado 20 Ağustos 2024 13:58

Gardaş bu gaçıncı haberdür turkcel le ilgili, caddeler sokakları mahvettiler. Kimse bunlara garişmi, kontrol etmiler. yav sahipsiz Elazığ deyik, gızısiz.

Bakmadan Geçme