Elazığ'da o durumda olanlara müjde: İş Kapıları Açılıyor

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ile Belediyesi arasında hükümlülerin, kamu kurum ve kuruluşlarında çalıştırılarak topluma kazandırılması amacıyla işbirliği protokolü imzalandı.

Ceza ve Tevfik Evleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım'ın girişimleri ile eski hükümlülerin kamu kurumlarında çalıştırılarak topluma kazandırılması çalışmalarına Elazığ Belediyesi'nden destek geldi.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ile Elazığ Belediye Başkanlığı arasında eski hükümlülerin kamu kurumlarında çalıştırılarak topluma kazandırılması amacıyla işbirliği protokolü imzalandı.

ESKİ HÜKÜMLÜLER TOPLUMA KAZANDIRILACAK

İmza törenine Elazığ Vali Vekili Armağan Yazıcı, Ceza ve Tevfik Evleri Genel Müdürü Elazığlı hemşehrimiz Enis Yavuz Yıldırım ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları katıldı. Başkan Şerifoğulları imza töreni sonrasında: “Vali Vekili Sayın Armağan Yazıcı'nın katılımı ile Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'müz ile Belediyemiz arasında; hükümlülerin, kamu kurum ve kuruluşlarında çalıştırılarak topluma kazandırılması amacıyla Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürümüz Sayın Enis Yavuz Yıldırım ile İş Birliği Protokolümüzü imzaladık. Hayırlı olsun.” açıklamasında bulundu.

Özel Haber
Yorumlar 3
Vay be 23 Haziran 2024 06:33

Gençler univeriate bitirmiş evde oturuyor. Belediyeye Cimer üzerinden yazmıştık iş için kpss girmesi gerekiyor dedi. Kültür parkta çalışanlar kpss ile mi çalışıyormuş. Gıda mezununu dahi almıyorlar. İş başvurusu hiç görmedim. Duyuru olarak.

Garip 22 Haziran 2024 12:59

Mutlaka suçlu mu olması gerekir, yazık işsiz olan, iş arayan gençlere

Doğru 20 Haziran 2024 23:21

Vay be daha bedava calişirlar mahkumlar ya bunlara iş kapısı olmayacakmi her mahkumu topluma kazandırmak istiyorsanız önce iş sahibi yapın sertifika diploma sahibi olsunlar ceza evlerinde bu tür eyitimler artdirilmalı sonrada DEVLET SAHİP CİKMALI dışlanmamalı belki suçlu belki cahil belkide hiç suçu yok belkide pişman toplumun genclerini kurtarmak fakirin fukaranın cocuğuna sahip çıkmak lazım ama nerde ki kurbanlık koyunlar nasıl olacak bu mu côzum 5. Ay 6 ay cezası kalanda belediyede cöp toplasın bedava şahin başkanim

Bakmadan Geçme