Elazığ'da Huzur Bozan Davranış Mahalle Sakinlerinin Kabusu Oldu 

Elazığ'da Üniversite  Mahallesi'nde TEKNOKENT kavşağı ilerisinde bulunan ve bilinen bir kafenin de bulunduğu alanda araçlarıyla park edip gürültü çıkaran şahıslar mahalle sakinlerinin huzurunu kaçırdı.

TEKNOKENT kavşağında ilerisinde bulunan şehir manzaralı ve yerleşim yerlerine çok yakın bir alanda gençlerin bir alışkanlık haline getirdiği davranış mahalle sakinlerinin kâbusu oldu.
Her gün onlarca aracın park ederek kalabalık gruplar oluşturduğu ve şahısların çığlık atarcasına yüksek sesle şarkı söylediği bu alanda civardaki vatandaşların huzuru kalmadı.
WhatsApp ihbar hattımıza ulaşarak tepkilerini dile getiren vatandaşlar sıcak yaz akşamlarında cam ve balkon kapılarının açık olduğu bu günlerde huzurlarının kalmadığını belirterek yetkililerin acil bir önlem almalarını bekliyor.

Özel Haber
Yorumlar 4
Murat 08 Ağustos 2024 02:35

Peki nerde bu emniyet, polis, bekçi. Sorsanız biz sizin huzur ve refahınızı sağlamak için varız. Hani yaa... Millet diyoki huzurumuz kalmadı. Bu bekçileri gören, duyan bilen var mı? Ne için alındı onlar. Arabalarda uyusunlar diyemi. Aynı sıkıntı ulukentte de var. Ailemizden balkona çıkmaya çekiniyoruz. Hiç birine hakkımı helal etmiyorum.

WWE 07 Ağustos 2024 08:24

Aynı durum kırklar mah Mustafa Temizer parkının karşısındaki mezarlığın altın dada oluyo içip son ses müzik bağıra bağıra şarkılar masa kuruluyor mah içinde gece yarısına kadar polisi defalarca aramamıza rağmen gelip uyarıp gidiyor her şey kaldığı gibi devam uyuyamıyoruz işten gelince sarhoslarin arasindan gecmek zorunda kalıyorum akşam .illa bir şey mi olması gerekiyor bu sahıslara müdale edilmesi için bekçinin gece gezmesi lazım ama bunlar oldu olalı bekçi bekçi bu sokağa bile girmiyor

Elazigli 06 Ağustos 2024 23:32

İlk defa bunu haber yapma cesaretini gösterdiniz gerçekten teşekkür ederim birde sabah görmeniz lazım o pisliklerini orada atıp gidiyorlar .

Erol 06 Ağustos 2024 00:07

Aynı durum her gece saat 23.00 - 4.00 arasında park 23 le Tofaş kavşağı arasındada var.Özellikle o bölgede bulunan kafelerin önünde oturan insanlara yaklaşınca egzoz patlatanmı dersin, müziğin sesini açanlarmı dersin,tek teker üstünde giden motorlarmı dersin,yarışan araçlarmı dersiniz maşallah halkı huzursuz etmek için ne gerekiyorsa hepsi var vede aralıksız her gün devam ediyor.Ancak buna bir dur diyecek bir denetim ve uygulama maalesefki yok.

Bakmadan Geçme