Elazığ'da gençlerin tercihleri değişmeye başladı

Elazığ'da kafe ve restoranlar farklı konseptlerle öne çıkıyor. Şehre farklı bir kimlik kazandıran, herkesin rahatça vakit geçirebileceği, alışılmışın dışında bir konsepte sahip olan Luuq Kafe yoğun ilgi görüyor.

Gençlerin sıklıkla gittiği yerlerden birisi olan kafeler her zaman ilgi odağı oluyor. Kafe sektörünün gelişmesinden dolayı gençler hep yeni yerler farklı konseptli, nezih ortamı olan mekanlara gitmeye özen gösteriyor. Bu mekanlardan birisi olan Luuq Kafe Elazığ'da gençlerin ilgi odağı haline gelmiş durumda.

“İŞLERİMİZ OLDUKÇA İYİ”

Yeni konsepti Elazığ'a getiren kafe sahibi Barış Özel: “Kafe sektörüne yeni girdim. İş yerimize 5 ay önce bir teklif geldi değerlendirdik konsept farklıydı. Caddedeki gençlik akımı üniversite akımı konsept farklı olunca vatandaşların ortak mekan burası oldu. İçeceklerimizin ve personelimizin kalitesinden dolayı Elazığ'daki diğer kafelerden daha yoğun olduğumuzu söyleyebilirim. Kaliteli müşterilerimiz var. Şu anda işlerimiz oldukça iyi.” dedi.

“NORMALDE KAFELERDE GÜVENLİK OLMAZ AMA BİZİM MEKANIMIZDA VAR”

Elazığ'da güvenlikli nadir kafelerden birine sahip olduklarını belirten Özel:” Müşterilerimizin güvenliği açısından kafemize özel güvenlik elemanı aldık. Normalde kafelerde güvenlik olmaz. Müşterilerimizin daha güvenli, huzurlu bir keyif geçirmesi için böyle bir şey yaptık. Müşterilerimizden geri dönüşler çok iyi oldu. Kendimizi güvende hissediyoruz diyorlar.” diyerek konuşmasını bitirdi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme