Elazığ'da Fiyatlar Arttı Erkekler Kadınlarla Yarışıyor

Erkeğin makyajı sakalıdır derler. Yüksek enflasyon oranı her sektöre vurduğu gibi berberlere de vurdu.

Erkekler eskisinden daha çok bakımlı. Saçına sakalına daha çok önem gösteriyor. Erkeklerin bakım masrafı ne kadar tutuyor? Hangi işlemleri yaptırıyorlar? Haberimizin detayında…

Berber Ömer Öktem; “Fiyatlar yılbaşından gelen zamla aynı şekilde devam ediyor. Herhangi bir fiyat değişikliği yapmadık. Zam yapmamaya çalışıyoruz ama zorlanmaya başladık. Vatandaş için fedakarlık yapmaya çalışıyoruz. Saç sakal tıraşını 400 TL'ye yapıyoruz. Fiyatlar yer yer 700TL'ye kadar artıyor.” dedi.

Müşteri Furkan Baş: “20 günde bir tıraş olurum. Tıraş fiyatları güzel durumda eğer değişmezse. Bundan sonra zam gelirse 20 günlük tıraş 40 güne çıkabilir.” Şeklinde konuştu.

Berber Soner Ayva; “Eskiye göre erkekler daha bakımlı. Saçına, sakalına, bıyığına daha dikkat ediyorlar. Yeri geliyor lazere gidiyorlar. Kadınlar kadar da erkeklerde kendisine bakmaya başladı. Eskiden erkeklere kaş, kulaklara, yanaklara ağda olayı yoktu yapmazdık. Bunun sebebi toplumun yarattığı çevresel düzen olması lazım. Kişinin kadın ya da erkek olması değil bakımlı ve temiz olması önemli.” dedi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme