Elazığ'da Fıkra Gibi Olay!

Elazığ Olgunlar mahallesinde fıkralara konu olacak bir olay yaşandı.

Olgunlar Mahallesi İshak Sunguroğlu Caddesi sakinleri caddenin girişine kurulan baz istasyonuna tepki gösterirken İki gün gibi kısa sürede yapılıp faaliyete geçirilen baz istasyonunu istemediklerini ifade eden mahalle sakinleri yetkililerden kaldırılmasını talep etti.

“IŞIKLANDIRMA YAPACAĞIZ DEDİLER BAZ İSTASYONU KURDULAR”

Olgunlar Mahallesi Feyzi Güneş “ Mahallemizde kurulan baz istasyonunu istemiyoruz. Vatandaşlarımız tedirgin oldu. Kötü olaylar yaşanmadan baz istasyonunu buradan kaldırılsın. Bunu kurarken bize bilgi vermediler. Muhtarın bilgisi var demişler asla benim öyle bir bilgim yok. Haberim olsa da benim öyle bir yetkim yok. Daha sonradan buraya ışıklandırma koyacağız demişler. Vatandaşlarımızı kandırmışlar” dedi.

Mahalle sakinlerinden Murat Kara “ Haberimiz yokken evimizin önüne baz istasyonu kurmuşlar. Biz burada istemiyoruz. Kime sorup da bunu kapımızın önüne diktiler. Aramadığım gitmediğim yer kalmadı. Biz burada istemiyoruz. Hangi yetkili kurulmasını istemişse götürsünler onun bahçesine diksinler” diye konuştu.

Mahalle sakinlerinden Mehmet Başak “ Burada baz istasyonu kurulmasından rahatsısız. Bu sorun çözülürse çözülsün çözülmezse sökülüp atılır. Bunu hangi kurum ya da kişi istemişlerse onların bahçesine baz istasyonu kurulsun. Biz burada kurulmasını istemiyoruz. Sonuna kadar bunun mücadelesini vereceğiz” diye kaydetti.

Bir diğer mahalle sakini Naci Güralp “Burayı kurduklarında sorduk ışıklandırma yapacağız. Dün akşam beton döktüler bugün getirip direği diktiler. Evimle arası 20 metre mesafede bunun zararlarından muhakkak etkileniriz. Ev olmayan yerlere kursunlar bizim evimizin önünde istemiyoruz” diye aktardı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme