Elazığ'da Fidan Dikim ve Dağıtım Çalışması

Elazığ'da faaliyette olan Şehrülaziz El-Aziz Sesimi Duyan Var Mı Engelsiz Yaşam ve Yardımlaşma Derneği tarafından fidan dikim ve dağıtım çalışmaları yapıldı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü Yılı kutlamaları bütün yurtta olduğu gibi Elazığ'da da devam ediyor. 100'üncü yıl farkındalık çalışması adı altında Elazığ Belediyesi Orman ve Fidanlıklar Müdürlüğü tarafından 5 çeşit fidan türü verilen dernek, fidanların bir kısmı Asri Mezarlığına, bir kısmınÇaydaçıra Mahallesinde uygun görülen yerlere dikildi. Kalan fidanlar da Şehrülaziz El-Aziz Sesimi Duyan Var Mı Engelsiz Yaşam ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mert Erol Turmuş tarafından vatandaşlara dağıtmak üzere Çaydaçıra Mahallesi Muhtarlığına verildi.

“EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Konuyla alakalı olarak tarafımıza açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Turmuş,“Dernek olarak 100'üncü yıl farkındalığı için Elazığ'da ormanlar oluşturmak istiyoruz. Elazığ Belediyesi Orman Fidanlıklar Müdürlüğü tarafından bizlere ücretsiz olarak karaçam, kızılçam, sedir, selvi, şimşir, taflan, lavanta verildi. Fidan dağıtımlarını ve dikim işlemlerini tamamladık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.

Özel Haber

Bakmadan Geçme