Elazığ'da bu ürüne talep fazla Metre metre satılıyor

Evlerin olmazsa olmazı halıya ilgi her geçen gün artıyor Kesme halılar, hem maliyet avantajı hem de isteğe göre özel boyutlarda kesilebilmesiyle tüketicilerin ilgisini çekiyor.

Ev dekorasyonunun vazgeçilmez parçalarından olan halıların fiyatları, markası, modeline ve kullanılan malzemeye göre farklılık göstermektedir. Hazır halı ve kesme halı seçenekleri arasında kalan kişi ise bu iki alternatif arasında kararsız kalır. Ülkü Mobilya işletme sahibi Yunus Ülkü, bu konu hakkında Hakimiyet Haber Merkezi'ne önemli açıklamalarda bulundu.

KESME HALIYA YOĞUN İLGİ

Kesme halılarına olan talebin arttığını gösteren Yunus Ülkü, bu tür halıların hem maliyet avantajını hem de hijyenik olarak özel boyutlarda kesilebilmesiyle tercih edildiğini ifade etti. Ülkü, aynı boyutlardaki ve aynı kalitedeki halının, kesme ve hazır halı versiyonları arasında fiyat farkı olduğunu, kesme halıların fiyatlarının yarı yarıya daha uygun olduğunu vurguladı. Kesme halılarda metrekare fiyatının 250-300 TL bandında başladığını da sözlerine ekledi

Ülkü, sadece halı değil her türlü mobilyanın ve bütçeye uygun eşyaların depolarda bulunduğunu belirtti. Kapalı Çarşı bölgesindeki yer almalarının getirdiği avantajla, mağazaya olan talebin yoğun olduğunu ifade etti.

Bakmadan Geçme