Elazığ'da Belediye Otobüsü Ücretlerine Zam Kararı Onaylandı: İşte Yeni Fiyatlar

Elazığ Belediyesi'nin Haziran ayı toplantılarında Elazığ Belediyesi Halk Otobüslerine zam kararı alındı.

TAKİP ET

Daha önceden Elazığ Şoförler Odası şehir içi ulaşım sağlayan minibüslere zam kararı almıştı. Oda halk otobüslerine de zam yapılması talebini geçtiğimiz süreçte Elazığ Belediye Meclisi'ne iletmişti.

Elazığ Şoförler Odası Başkanlığı'nın Elazığ Belediyesi'ne şehir içi toplu taşıma ücretlerine zam yapılması talebi belediye meclis toplantısında görüşüldü.

Yapılan görüşmede Elazığ Belediye Otobüslerine zam kararı alındı. Alın kararla birlikte tam ücreti 14 TL, öğrenci ücretleri ise 10 TL oldu.

Yorumlar 6
Ne yapican adımı 12 Haziran 2024 11:54

Elazığli değilim ama 2 senedir elazığda yaşiyorum.bu millet böyle adama nasil oy veriyor nasıl seciyor anlamiyorum.hizmet sifir ahlak sifir vicdan sifir. Biletler tam 14 tl kredi kartiyla 19 tl olmuş . Yahu qsgari ucrete zam yok devlet enflasyonu dusurmek icin uğrasiyor bunlar arttirmak icin ugrasiyor. Hizmete gelince elaziğ yollari cukurdan geçilmiyor .yollarin hali ortada . Etraf çöptende geçilmiyor.bu nasıl belediye .işim gereği birçok şehirde yaşadim ama bu kadar gelişmemis bu kadar kötu birsehir görmedim.son olarak elaziğ kendine böyle bir belediye başkanini nasil kendine yakistirmis anlamadim.

Yav Elazığlı 05 Haziran 2024 22:25

Sâdece Şerif oğullarının oğlu olsa iyi, bizim öğretmen arkadaş da oğlunu özel okula gidiyor. Ne hale geldik.

Bilal 05 Haziran 2024 18:12

Toramana söyleyek bizim maaşlara zam yapsın nede olsa sözü geçi minibüslere zamı geçirdi belediye otobüsleri nede zammı geçirdi adam ne dese belediye hemen yapıyor eflasyon düşüyor bunların haberiyok hakımı helal etmiyorum

Elaziğli 05 Haziran 2024 10:14

Elaziğ hak etti bence.şerifoğlu seçim bitti halkı unuttu.munubusçuletin sözüyle zam yapıldı.Belediye başkanimiz oğlunu özel okulda okturken bizler yol parsini düşunuyoz.????????????????????????

Gerçek kişi 04 Haziran 2024 21:01

Çaggallar memleketi yönetiyor.. 100 lira olsa yine yetmez. MÜSTEHAK....

Baki 04 Haziran 2024 20:36

Ohhhhhh ……

Bakmadan Geçme