Elazığ'da Başvuru Yapanlara 5.330 TL Yardım Parası

PTT çocuk yardımı almak için belirli kriterleri karşılıyor olmanız gerekir. PTT çocuk yardımı başvurusu için en yakın PTT şubesine kimlik kartınız ile gitmeniz yeterli olacak. 5.330 TL çocuk yardım parası eğitim, ihtiyaç ve belirli çocuk masraflarınızı az da olsa karşılamaya yetecek. Şimdi ayrıntılar...

TAKİP ET

Devletimiz çocukların sağlıklı bir çevrede büyümelerini teşvik etmek amacıyla yeni bir destek programı başlattı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yürütülen bu program başvuru yapan ailelere 5.330 TL nakit destek sağlanacak.

Çocuk yardımı başvurusu yapmak için kimlikle birlikte PTT'ye gitmek yeterli. Program ailelerin ekonomik durumlarını güçlendirmeyi ve çocukların eğitim sağlık gibi temel hizmetlere erişimini kolaylaştıracak.

Devlet teşvik desteği sayesinde çocukların aileleriyle birlikte sağlıklı bir ortamda büyümesi ve topluma sağlıklı bireyler olarak katkıda bulunmaları sağlanmış olacak.

Çocuk yardımı başvuruları Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlükleri Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlükleri veya e-devlet üzerinden yapılabilecek.

Bakmadan Geçme