Elazığ Belediyesi'nden uyarı!

Elazığ Belediyesi tarafından bazı sosyal medya platformlarında, 'Elazığ'da büyük fırsat! Elazığ Ulaşım'ın yıl dönümünde toplu taşımada 1 yıl boyunca sınırsız seyahat.' şeklinde paylaşımda bulunan dolandırıcılara karşı vatandaşların dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulunuldu.

TAKİP ET

Bazı sosyal medya platformlarında bazı kişi ya da kişiler tarafından, "Elazığ'da büyük fırsat! Elazığ Ulaşım'ın yıl dönümü şerefine sınırlı sayıda üretilen El-Kart'ı kazanın ve toplu taşımada 1 yıl boyunca sınırsız seyahat edin. Sadece 77 TL'ye bu özel fırsatı kaçırmayın." şeklinde paylaşımları tespit eden Elazığ Belediyesi tarafından, geçtiğimiz günlerde vatandaşların dikkatli olmaları yönünde uyarıda bulunulmuştu.

Vatandaşların olası mağduriyetlerinin önüne geçilebilmesi adına Elazığ Belediyesi tarafından sosyal medya dolandırıcılarına karşı yeni bir açıklama yayımlandı.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; “Son günlerde sosyal medya dolandırıcılığı girişimlerinin artarak devam ettiği tespit edilmiştir. Vatandaşlarımızın, Belediyemizin resmi hesapları dışında reklam, ilan, haber gibi paylaşımlara inanmamalarını önemle rica ederiz. Bu tür uygulama ve çalışmaların sadece kurumumuzun resmi hesapları üzerinden duyurulduğunun bilinmesi, vatandaşlarımızın mağdur olmamaları ve olası mağduriyetlerin önüne geçilebilmesi için önem arz etmektedir. Kamuoyunun bilgisine saygı ile duyurulur.” denildi.

Bakmadan Geçme