ELAZIĞ TSO MECLİSİNDEN TERÖRE KINAMA

 

Elazığ TSO Meclisi yaşanan terör olaylarını kınayarak hükümetin kararlı bir şekilde sürdürdüğü terörle mücadeleye tam destek verdi

TAKİP ET
 

Elazığ TSO Meclisi yaşanan terör olaylarını kınayarak hükümetin kararlı bir şekilde sürdürdüğü terörle mücadeleye tam destek verdi.

 

KAYA: TÜRKİYE CUMHURİYETİ BÖLÜNMEZ BİR BÜTÜNDÜR

 

Elazığ TSO Ocak ayı Meclis Toplantısının açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanı A.Hamit Kaya, 2016 yılına büyük umutlarla girildiğini ancak bölgemizde yaşanan terör olayları nedeniyle büyük üzüntü ve endişe duyduklarını ifade etti. Kaya konuşmasında; 'Bölgemizde birileri bugün kalkıp özyönetim adı altında Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde yeni bir takım söylemlerle ülkenin bölünmez bütünlüğüne kast ediyor. Bu bölgelerde yaşayan vatandaşlarımızın her türlü özgürlüğü ve demokratik hakları gasp edilerek, adeta kendi ülkesinde evine hapsediliyor. Hastalar, yaşlılar, çocuklar, öğrenciler, ticaretle uğraşanlar, devlet memurları kısaca toplumun tüm kesimlerine yaşama ve tercih hakkı tanınmadan bir zorbalık uygulanıyor. Bu bölgelerde güvenlik güçlerimiz kdigereşçe şehit ediliyor ve bu duruma maalesef adına akademisyenler denen sözde aydın bir kesim de destek oluyor.

Biz Elazığ iş dünyası olarak bu yaşananların hiçbirini tasvip etmiyoruz. Ülkenin bölünmez bütünlüğüne kasteden bu hainlerle sürdürülen kahramanca mücadele noktasında hükümetimizin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın sonuna kadar arkasında olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Her karışı bu toprakları vatan yapan yurttaşlarımızın kanı ile yıkanmış ülkemizin çapulculara teslim edilmesi bekleniyor ise bu ham haydigererden bir an evvel vazgeçilerek bölge insanına daha fazla zulüm edilmemesini öneriyoruz. Bölge insanımızın daha insanca yaşaması için modern yollara, hastanelere, eğitim kurumlarına, ibadethanelere, fabrikalara ve işletmelere ihtiyacı vardır. Bu konuda hiçbir fedakrlığı esirgemeyen hükümete de tüm halkımızın tam destek vermesini ve bu bölücülere asla ve asla taviz verilmeden devletimizin yanında olunmasını istiyoruz. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi olarak, 2016 yılında biz bölgede yatırımdan, istihdamdan, büyümeden ve ihracattan yana tüm enerjimizi kullanmak istiyoruz.Bu düşüncelerle, ülkemizin huzur ve mutluluğu ve ebedi istikbali için gözlerini kırpmadan şahadet şerbetini için tüm kahraman silahlı kuvvetlerimiz mensuplarını buradan bir kez daha rahmetle anıyor, ailelerine, Emniyet ve Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı ve sabırlar diliyoruz' dedi.

Meclis Toplantısı, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunması ve Meclis Üyelerinin görüş ve önerilerinin paylaşılmasıyla sona erdi.

 

 

Bakmadan Geçme