ELAZIĞ TRAFİĞİ BOKS RİNGİNE DÖNDÜ!

Havaların sıcak olması ve oruç nedeni ile oldukça asabi olan şoförler, yol verme ve küçük bir anlaşmazlık halinde bile dakikalarca sokak ortasında tartışarak kav

TAKİP ET
Havaların sıcak olması ve oruç nedeni ile oldukça asabi olan şoförler, yol verme ve küçük bir anlaşmazlık halinde bile dakikalarca sokak ortasında tartışarak kavgaya zemin hazırlanıyor.

Elazığ'ın en yoğun caddelerinden olan Gazi Caddesi, Vali Fahri Bey Caddesi ve İstasyon Caddesi'nde özellikle iftara saatler kala trafikte yaşanan yoğunluk nedeni ile tartışmalara ve kavgalara şahit olmak artık gündelik bir olay haline geldi.

Yaşanan bu tatsız olaylar nedeni ile oldukça üzüldüklerini dile getiren Vatandaşlar; 'Ramazan ayı nedeni ile insanlar oruç yüzünden gergin olabiliyor. Tabi ki bu bir bahane olamaz. Özellikle iftara az bir zaman kala trafikte bir yoğunluk meydana geliyor. Trafik sıkışması ya da yol verme nedeni ile tartışmalar yaşanıyor. Bazen bu tartışmalar kavgalara da dönüşebiliyor. İnsanların biraz sabırlı olması gerekiyor. Mübarek Ramazan'da kalp kırmak iyi bir şey değil. 'diye ifade etti.

''TRAFİK POLİSLERİNİN ANLAYIŞI BÜYÜK OLAYLARI ENGELLİYOR''

Yaşanan bu olayların büyümesine Trafik Polislerinin gösterdiği anlayışın engel olduğunu ifade eden Vatandaşlar; 'Trafik Polisleri oruç nedeni ile insanların gergin olduğunu bildiği için bazı konular da arabuluculuk yaparak tartışmanın tatlıya bağlanmasını sağlıyor. Bizler de trafik polislerinin gösterdiği bu anlayış yüzünden onları tebrik ediyoruz.''diye konuştu.

 

Bakmadan Geçme