ELAZIĞ TEK YÜREK TEK BİLEK!

Tüm ülkede olduğu gibi ilimizde de terör olaylarını protesto etmek amacıyla düzenlenen protesto ve yürüyüşlere katılarak olayları kardeş çatışmasına dö

TAKİP ET
Tüm ülkede olduğu gibi ilimizde de terör olaylarını protesto etmek amacıyla düzenlenen protesto ve yürüyüşlere katılarak olayları kardeş çatışmasına dönüştürmeye çalışan provokatörlere karşı tüm siyasi parti ve STK'ların aynı dili kullanması ve tehlikeye dikkat çekmesi kamuoyunda takdirle karşılandı.

SİYASİ PARTİLER TEK SES OLDU!

Şehitlerimiz için yapılan basın açıklaması ve bayraklı yürüyüşe katılarak dua ve cenaze namazının ardında dağılmak isteyen vatandaşı provoke ederek şehirde çatışma ortamı yaratmaya kalkışan tanınmayan şahıs ve karanlık odaklara karşı tüm siyasi partiler tek vücut oldu.

MHP VE ÜLKÜ OCAKLARINDAN PROVOKASYON UYARISI!

Geçtiğimiz gün PTT Meydanı'ndan başlayıp Ahmet Aytar meydanında sona eren yürüyüşün ardından sokaklarda taşkınlık yapan, emniyet güçlerini biber gazı kullanmaya mecbur bırakan grupla ilgili hem Ülkü Ocakları hem de MHP İl Başkanı açıklama yaparak provokasyonlara karşı uyardı ve sağduyu çağrısında bulundu.

 

MHP İL BAŞKANI ERDEM: 'ZOR DÖNEMDEN GEÇİYORUZ'

Ülkemiz ve Milletimiz çok zor bir dönemden geçtiğini, Milletimizin, devletine ve güvenlik güçlerine terörle mücadele noktasında sonuna kadar destek verdiğini ve bunun için son zamanlarda teröre lanet yürüyüşlerinde bulunduklarını ifade eden MHP İl Başkanı Av. Abdulvahap Erdem açıklamasında şu görüşlere yer verdi:'Bu protestolar sırasında eylem yapan grupların arasına sızan bazı provokatörler bu haklı tepkiyi PKK, HDP ve çözüm ortaklarına değil de bin yıldır kardeşçe yaşadığımız ve etle tırnak gibi olduğumuz, kız alıp kız verdiğimiz, kurtuluş savaşımızda cephede omuz omuza savaştığımız Kürt kökenli vatandaşlarımıza yönlendirmek gibi yanlış bir tavır sergilemeye çalışmaktadırlar. Milletimizin tepkisini Kürt Kökenli kardeşlerimize yönlendirmesi tam da PKK ve çözüm işbirlikçilerinin istediği şeydir. Ülkücü camianın ve Türk milletinin Kürt kökenli kardeşlerimize duyabileceği tek duygu kardeşlik duygusudur. 

 

 

'TEŞKİLATIMIZLA ALAKASI OLMAYAN İNSANLAR'

Gerçekleştirdikleri  teröre lanet, şehitlerimize saygı yürüyüşünde daha program devam ederken provokasyonlar başladığını ve program bittikten sonra da teşkilat, ocak ve  partililerle  hiç alakası olmayan kişilerce teşkilat olarak tasvip etmedikleri  bazı tatsız ve üzücü olaylar gerçekleştirildiğini belirten Erdem açıklamasını şöyle sürdürdü: ' Özellikle ocak başkanımızın yaptığı tüm uyarılara karşın bu provokasyonların ısrarla sürdürülmesi olayların teşkilatımızla hiçbir bağının olmadığını da çok açıkça ispatlamıştır. Bunun dışında hareket eden hiç kimse Teşkilatlarımız bünyesinde yer bulamayacak ve asla tasvip görmeyecektir. Türkün'de Kürdün'de ortak düşmanı terör örgütü olduğu gerçeğini her fırsatta haykırmaya devam edeceğiz.

'OMUZ OMUZA VERMELİYİZ'

Birlik ve beraberliğe her zamandan daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, başta camiam olmak üzere aziz Elazığ halkından ricam bin yıllık kardeşlik hukukumuza yakışır şekilde kenetlenmek, omuz omuza vererek terör belasından kurtulmak için güvenlik kuvvetlerimize destek olmaktır diyen MHP İl Başkanı Erdem, haklı tepkilerimiz hiçbir şekilde şiddete dönüşmemeli ve terörün ekmeğine yağ sürmemelidir dedi.

 

AK PARTİ İL BAŞKANI GÜRGÖZE: 'GELİŞEN BİR TÜRKİYE İSTENMİYOR'

 

Terörün asıl amacının Kürt halkının haklarını almak değil, gelişen ve kalkınan bir Türkiye'nin önünü kesmek olduğunu ve bunun için PKK'nin taşeron olarak kullanıldığını ifade eden Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze,  halkımızın bu oyunu fark etmesi ve adımlarını dikkatli atarak provokasyonlara gelmemesini istedi. Teröre arşı Elazığ halkının tek yürek tek bilek olduğunu vurgulayan Gürgöze, halkımızın sağduyu göstererek provokatörleri barındırmamalarını istedi.

SAADET PARTİSİ İL BAŞKANI HACIBEKİROĞLU: 'BÜYÜK İSRAİL PROEJESİ UYGULANMAYA ÇALIŞILIYOR'

Ülkemiz üzerinde çok kirli ve kanlı bir oyun oynandığı belirten Saadet Partisi il başkanı İbrahim Hacıbekroğlu ise şunları söyledi: 'Bu tehlikeli oyunun hedefi, bin yıl birlikte kardeş olarak yaşayan insanları birbirine düşman ederek 'Büyük İsrail Projesi'ni uygulamaya geçirmektir. Ve şu bilinmelidir ki, güvenlik güçlerimizin azmi, cesareti ve milletimizin kararlılığı karşısında hiçbir zaman karanlık emellerine ulaşamayacaklardır.'

Bakmadan Geçme