'ELAZIĞ'DA YENİ SİYASETİ İNŞA EDECEĞİZ'

Ömer Serdar, Elazığ Hakimiyet gazetesine yaptığı özel açıklamalarda Elazığ 'da yeni siyasettin ip uçlarının ortaya çıktığını söyledi

TAKİP ET
Ömer Serdar, Elazığ Hakimiyet gazetesine yaptığı özel açıklamalarda Elazığ 'da yeni siyasettin ip uçlarının ortaya çıktığını söyledi. Serdar, Biz Elazığ'da yeni siyasetti inşa edeceğiz.  Biz yapılanları denetleme anlamında ve Hükümetimizi hissettirme anlamında yapılanları hızlandıracağız dedi. Ömer Serdar,' Bizler Başbakanımızın Elazığ 'a geldiğinde Sayın Başbakanımızın vaat ettiği stad konusunun peşine düştük. Kalkınma bakanımızı arayarak, TOKİ ye ciddi baskılar urduk ve Elazığ'a 20 Bin kişilik stadyum ihale ilanına  çıktı. Proje ihalesi açıklandı. Bundan sonraki süreçte artık burada, Kurumlarla atanmış bürokrasi ile koordine içinde bu işleri çözeceğiz.' dedi.

ŞAHSIMA YOĞUNLAŞAN İLGİYİ GÖREBİLİYORUM

Elazığ 'ın bir cazibe merkezine dönüşeceğini söyleyen Ömer Serdar, Kimsenin kuşkusu olmasın. DAP acil eylem planı harekete geçti. DAP acil eylem planı içinde de Elazığ var kurumlar belirlendi. Ödenekleri belirlendi. 21 Katrilyon TL bölgenin planlama için ayrılmış ödeneği belirlendi. Bu açıdan Elazığ ciddi hizmetlere muhatap olacağını düşünüyoruz dedi. Ömer Serdar,' Artık seçimler için son düzlüğe girmiş bulunuyoruz. Vatandaşta artık şu algı oluştu iktidar vaat etmeyen partilerin vatandaşta bir karşılığı olmadığı yavaş, yavaş açığa çıkmaya başladı. Özellikle şahsıma yönelik yoğunlaşan olguyu çok net görebiliyorum. Daha önceki konumlarımız gereği yapmış olduğumuz hizmetlerden dolayı vatandaşın bir kanaatti var. Bizi Mecliste görmek gibi bir kanaatti var. Biz inşdigerah bu kanaate layık olmaya çalışacağız. ' dedi.

İKTİDAR PARTİSİNİN İŞ YAPABİLME KAPASİTESİ ORTADA

Geçmiş yıllarda çeşitli kademelerde görev aldığını ve görev aldığı kademelerde Elazığ 'ın sorunlarına vakıf olduğunu söyleyen Ömer Serdar,  sorunları hızlı takip eden biriyim. Pratik çözüm üreten biriyim. Bunun vatandaşta bir karşılığı var şeklinde konuştu. Serdar,' Seçim kampanyasına da çok doğal başladık biz. Karar süreçlerimizde toplumun bütün katmanlarını dahil etme şeklinde bir anlayışla yolla çıktık. Değişik meslek guruplarıyla sosyal katmanlarla yaptığımız toplantılar da uygulamadaki olumlu ve olumsuz yönleri görmeye çalıştık. Sanıyorum olumlu bir kanaat oluştu. Bu kanaat 4 arkadaşımızla birlikte Mecliste olacağımız yönünde bir tabloyu da görebiliyoruz. İktidar partisinin iş yapabilme kapasitesi ortada. Vatandaş bir de seçimlerde adayların iş yapabilme kapasitesini de gözlemler. O da seçim kampanyalarında, eylemlerinde ortaya çıkar. ' dedi.

ELAZIĞ 'IN TERCİHİ İSTİKRARIN DEVAMINDAN YANA OLACAK

Ak Parti Elazığ 4.Sıra Milletvekili adayı Av. Ömer Serdar,' Muhalefet partileri 40 gün boyunca bu şehre bir şey yapılmadı tezi ile yola çıktı. Kendileri ne yapacağını ortaya koyamadı, oysa biz ne yapacağımızı ortaya koyduğumuz gibi, ne yapacağımızı da gösterdik. Bakan konumundaki arkadaşlarımızı şehre getirerek, şehrin sorunlarını kendilerine aktardık ve onlardan pratik çözümler istedik. Vatandaş bunu görünce yavaş, yavaş seçimin rengi de ortaya çıkacak. Son düzlükte Elazığ 'ın tercihini istikrardan. İstikrarın devamından hizmetlerin devamından yana olacağını düşünüyoruz.' şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme