ELAZIĞ BELEDİYESİ'NDEN ULUKENT MAHALLESİNDE TOPLU İFTAR YEMEĞİ

 'RABBİM BU ÜLKEYİ KAN GÖLÜNE ÇEVİRMEK İSTEYENLERE FIRSAT VERMESİN '

İftar yemeği programında bir k

TAKİP ET
 'RABBİM; BU ÜLKEYİ KAN GÖLÜNE ÇEVİRMEK İSTEYENLERE FIRSAT VERMESİN '

İftar yemeği programında bir konuşma yapan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 'Ramazan ayı hepimize bereketli olsun. Rabbim; Rahmet, mağfiret ve günahlardan kurtuluş ayı olan bu ayda rahmetini üzerimizden eksik etmesin, bayrama bütün günahlardan temizlenmiş olarak girmeyi nasip etsin inşdigerah.

Böyle güzel bir aydayız, istedik ki, mahdigerelerimizde yaptığımız iftarlarla hemşehrilerimizle bir araya gelelim. Rabbim; hepimizin, aile mutluluğunu, saadetini, huzurunu bozmasın. Bayramı da bayram havası içinde geçirmeyi nasip etsin inşdigerah. Rabbim; bu ülkeyi kan gölüne çevirmek isteyenlere fırsat vermesin inşdigerah. Müslümanların başını dik tutsun, bütün Ümmet-i Muhammed'in içinde bulunduğu ortamda Kuran-ı Kerim'i, İslam'ı yaşamalarını ve huzur içinde bayrama ermelerini nasip etsin . Hepinizi tekrar muhabbetle selamlıyorum.' dedi.

 

Ulukent Mahdigere Muhtarı Ayhan Atlan ise, 'Bu Mübarek ayda bizi bu platform 'da buluşturan Belediye Başkanımız Sayın Mücahit Yanılmaz'a teşekkür ediyorum.' dedi.

Bakmadan Geçme