'Dostluk Maçında, Dostluk Kazansın'

Haber: Yusuf Görgülü / ÖZEL HABER

Elazığlı sporseverlere 5 Ağustos'ta oynanacak olan Elazığspor – BB

TAKİP ET
Haber: Yusuf Görgülü / ÖZEL HABER

Elazığlı sporseverlere 5 Ağustos'ta oynanacak olan Elazığspor – BB. Erzurumspor dostluk maçı öncesi iki şehir arasında oluşan gönül köprüsünü nasıl karşıladıklarını sorduk. Elazığspor'un kardeş takımı olmasının mutluluk verici olduğu belirten taraftatlar, dostluk maçının güzel geçmesini temenni ettiler. Hemşerilerimizin görüşleri şöyle;
Ahmetcan Sarı (19) : Elazığspor – Erzurumspor kardeşliğini herkes biliyor. Bu etkinliklerle ve oynanacak olan maçla birlikte daha sıkı dostluk mesajları verileceğini düşünüyorum. İnşdigerah sorunsuz bir şekilde geçer.

Naci Uçar (18) : Elazığsporun 50. Yıl etkinliklerine seve seve katılacağım. Şimdiden çok heyecanlıyım. İnşdigerah Elazığspor çok iyi yerlere gelecek. Erzurumspor maçına da taraftar ilgili olursa güzel olur.

Alper Altın (22) : Bazı kişiler Elazığ ile Erzurumspor'un dostluğunu sözde olduğunu söylüyor ama ben öyle düşünmüyorum. Yapılacak olan dostluk maçında da 2 taraf dostluk ve kardeşliğin ne demek olduğunu tüm Türkiye'ye gösterecektir.

Özcan Can (23) : Bence sözde bir dostluk. Ben şimdiye kadar Erzurumspor'un bize bir fayda sağladığını görmedim. Zararını da görmedim ama faydasını da görmedim. Ama ilerleyen günlerde güzel şeyler olursa bilemem.

Kadir Atlı (20) : Türkiye'nin büyük kulüplerinin bile bir kardeş takımı yokken Elazığspor'un bir kardeş takımı olması güzel bir şey farkımız ortada.

Recep Huylu (17) : Elazığspor'u pek takip etmem ama Erzurumspor ile oynanacak maçı duydum. İnşdigerah güzel bir maç olur dostluk adı altında geçer ve sorunsuz bir şekilde biter.

Hüseyin Taş (24) : Elazığspor'a sahip çıkmak Elazığ Belediyesi'nin şimdiye kadar yaptığı tek güzel şey. Gerçi onu da beceremiyorlardı ama sonradan vatandaşların zoruyla becermek zorunda kaldılar. Seçimler bitsin Elazığspor'u kapatıp gider bunlar.

Deniz Er (25) : Erzurumspor ile bir hazırlık maçı var ama o maça da taraftarın ilgili olacağını sanmıyorum. Tribünler yine boş kalacak.

Melih Sanaç (21) : Erzurum bu maç için çıkıp Elazığ'a gelmişse bu ortada gerçek bir dostluğun olduğunu gösterir. Erzurum bizim kardeşimizdir ve hep öyle kalacak.

Hamza Sağır (18) : Erzurum insanlarını tanımam ama Malatya insanları kadar karaktersiz olduklarını düşünmüyorum. Söylenenlere göre iyi insanlarmış.

Salih Sağır (19) : Erzurumspor ve Elazığspor arasındaki dostluk inşdigerah hep sürer. Hep bizim arkamızda ve hep bizim destekçimiz olurlar inşdigerah.

Hulisi Karadaş (20) : Ben İzmirliyim ama Elazığ ile Erzurum arasındaki dostluğu duymuştum. Sahipsiz Elazığspor'un arkasında böyle bir destek olması güzel bir şey.

Ersoy Can (22) : Sadece bir tane Elazığspor var ve Elazığ'ın kendinden başka dostu yoktur. Erzurum felan hikaye baştakilerin gövde gösterisinden başka hiçbir şey değil.

Ersan Lale (23) : Sadece bir tane Elazığspor var ve bu maçta Elazığ taraftarı kendini göstermelidir. Maça büyük bir ilgi olması lazım. Erzurumspor taraftarını kıskandırmalıyız.

Orhan Aydın (18) : Elazığ'ın bir kardeşi var ve Elazığ inşdigerah bu kardeşliğin bilir. Erzurum yanlış yapmaz ama ben Elazığ halkından şüpheliyim. İnşdigerah herşey güzel olur. Dostluk maçında dostluk kazansın.

Doğan Kaya (25) : Elazığspor yaptığı tansferle Erzurumspor'un üstünde bir performans sergiledi ama maç nasıl olur bilemem. Gönlümüz Elazığspor'un yenmesinden yana ama 2 takım yöneticileri maçı berabere bitirmek için anlaşmıştır bile.

Selami Duru (20) : Elazığspor'un 50. Yıl adı altında yapacağı bu maç inşdigerah hayırlara vesile olur. İnşdigerah iyi ve etkili bir sezon geçiririz.

Şahin Opak (22) : Daha önceden oynanması gereken bir maçtı bu. Sürekli dostluk mesajları veriliyor ama ortada hiçbir şey yokken veriliyor bu mesajlar. İnşdigerah bu maçtan sonra ikili ilişkiler daha çok artar.

Metin Kanat (24) : Elazığspor yönetimi Erzurumspor ile maç ayarlayarak çok doğru ve yerinde bir karar vermiş. Güzel bir maç olacağından şüphemiz yok.

Recep Kala (21) : Erzurum gibi bir dostumuz olduğu için şanslıyız bence. Malatya gibi dostumuz olacağına Erzurum gibi bir düşmanımız olsun.

Bakmadan Geçme